Wovar Bolkop schroefnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm - 1 kilo

Productnummer: WV66315 Wovar RVS bolkop schroefnagels

Voor- en nadelen van Wovar Bolkop schroefnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm - 1 kilo

  • Oxideert niet
  • Bestand tegen looizuren
  • Hoge kwaliteit bolkopschroeven
  • RVS speciaal voor bevestigen red cedar
  • Niet geschikt voor tacker

Wovar Bolkop schroefnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm - 1 kilo

Zoekt u bolkop schroefnagels van RVS voor het bevestigen van Zweeds rabat of halfhouts rabatdelen? Kies dan voor deze RVS 4.5 cm bolkop-vormige spijkers van Wovar. De bolkop schroefnagels RVS hebben een afmeting van 3.2 mm dik en 55 mm lang. De bolle kop van de schroef zorgt voor een luxe geheel wanneer deze gemonteerd zijn op gevelplanken. Vanwege de karteltjes worden deze bolkop schroefnagels ook wel gedraaide of geribde spijkers genoemd. Naast het mooie uiterlijk zijn deze schroefnagels ook bestand tegen looizuren uit hout. De schroefnagels zijn gemaakt van roestvrijstaal, dus oxideren ze niet. 


Wovar RVS bolkop schroefnagels online bestellen 


Erg handig, deze langere schroefnagel van RVS is bruikbaar voor het bevestigen van potdekselplanken met een dikte tot wel 30 mm. Deze bolkop schroefnagel van 3.2 mm dik beschikt over een handige gedraaide stift die de werking van naaldhout en hardhout goed opvangt. Gevelbekleding hout kan gaan werken, bij het gebruik van rechte nagels is er de kans dat ze uit het hout gewipt worden. Dit gebeurt zeker niet met deze ijzersterke RVS bolkop schroefnagels. 


Let op! Wanneer u gevelbekleding monteert, raden wij sterk aan om altijd RVS schroefnagels te gebruiken. Verzinkte schroefnagels gaan roesten en zijn niet bestand tegen looizuren uit het hout, waardoor u zwarte vlekken in het hout krijgt.


Vragen & antwoorden over dit product

Wovar Bolkop schroefnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm - 1 kilo : Hoeveel stuks zijn dit ongeveer?

Hier zitten circa 400 schroefnagels in

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Bolkop schroefnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm - 500 gram Bolkopnagels RVS voor gevelbekleding 3.2 x 55 mm Doos 1 kilo Wovar RVS bolkop schroefnagels Op voorraad
€ 41,20 Per doos incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!