Logo Gadero
service

Composiet vlonder montagemateriaal

In deze categorie vindt u zowel balken en bevestigingsmateriaal voor het bouwen van een composiet vlonder. Bij onze composiet terrasplanken wordt per product aangegeven welke toebehoren benodigd zijn. Kies uitsluitend accessoires van hetzelfde merk waar u ook vlonderplanken van koopt.

Kies uit het zelf vlonders maken van composiet van uitsluitend topmerken als Elephant, Terrafina, Megawood, Easdydeck, Fesca en Gadero. Gaat u een houten terras maken van hout, bekijk dan deze pagina voor accessoires.

Composiet Terras toebehoren

Bij het maken van een composiet terras kunt u doorgaans gebruik maken van zogenaamde blinde bevestigingsclips. Deze clips zijn uit het zicht zodat uw terras strak oogt zonder schroefkoppen. Bij het maken van een composiet terras is het een must exact de handleidingen te hanteren voor een stevige constructie. Zorg er eveneens voor dat uw basisfundering van palen of tegels niet kan verzakken. Per merk gelden totslot verschillende regels qua montage. Bestel bij Gadero uw composiet vlonder van uitsluitend gerenommeerde merken als Megawood, Easydeck Fesca, Elephant, Terrafina en Gadero.