Logo Gadero
service

Cortenstaal U-profiel

Cortenstaal U-profiel kopen? Bij Gadero vindt u diverse U-profielen van Cortenstaal als afdekking of afwerking van stapelblokken en opsluitbanden. Deze Cortenstaal Overzet Profielen, ofwel U-profielen, vormen een esthetische afwerking voor stapelblokken van 15 x 15 cm of diverse maten opsluitbanden. Een Cortenstaal U-profiel is zeer geschikt voor plaatsing en omlijsiting van een nieuwe border van muurelementen als voor het renoveren van oudere borders van stapelblokken. Met deze Corten overzet profielen creëert u snel en eenvoudig een luxe en kwalitatief duurzame afgewerkte border, plantenbak of kantopsluiting. Uw betonnen opsluitband of stapelblok is met een Cortenstaal U-profiel ook meteen goed beschermd en zorgt naast een luxe uiterlijk ook voor een langere levensduur. Bestel hier uw Cortenstaal U-profielen voor de beste prijs en een snelle levering in heel Benelux.

Cortenstaal U-profiel Betotop

De Cortenstaal Overzet U-profielen, ofwel Betotop Corten Profielen, zijn geschikt als afwerking voor 15 x 15 cm stapelblokken en diverse maten opsluitbanden. Alle Cortenstaal U-profielen zijn vervaardigd uit hoogwaardig A-kwaliteit Cortenstaal wordt zorgt voor een lange duurzaamheid. Cortenstaal kenmerkt zich door een fraaie bruine roestkleur.

Vanwege zijn duurzaamheid en fraai uiterlijk wordt Cortenstaal veel gebruikt in tuinen als kantafwerking. Bij levering kunnen producten van Cortenstaal een "gewoon" zwart staal uiterlijk hebben. Na blootstelling aan de buitenlucht gaat Cortenstaal pas roesten en krijgt het de fraaie en kenmerkende bruine roestkleur.