Cortenstaal U-profiel

Cortenstaal U-profiel kopen? Bij Gadero vindt u diverse U-profielen van Cortenstaal als afdekking of afwerking van stapelblokken en opsluitbanden. Deze Cortenstaal Overzet Profielen, ofwel U-profielen, vormen een esthetische afwerking voor stapelblokken van 15 x 15 cm of diverse maten opsluitbanden. Een Cortenstaal U-profiel is zeer geschikt voor plaatsing en omlijsiting van een nieuwe border van muurelementen als voor het renoveren van oudere borders van stapelblokken. Met deze Corten overzet profielen creëert u snel en eenvoudig een luxe en kwalitatief duurzame afgewerkte border, plantenbak of kantopsluiting. Uw betonnen opsluitband of stapelblok is met een Cortenstaal U-profiel ook meteen goed beschermd en zorgt naast een luxe uiterlijk ook voor een langere levensduur. Bestel hier uw Cortenstaal U-profielen voor de beste prijs en een snelle levering in heel Benelux.

Bekijk ook onze Cortenstaal borderranden. Tevens leveren wij split en grind voor uw borders.

Cortenstaal U-profiel Betotop

De Cortenstaal Overzet U-profielen, ofwel Betotop Corten Profielen, zijn geschikt als afwerking voor 15 x 15 cm stapelblokken en diverse maten opsluitbanden. Alle Cortenstaal U-profielen zijn vervaardigd uit hoogwaardig A-kwaliteit Cortenstaal wordt zorgt voor een lange duurzaamheid. Cortenstaal kenmerkt zich door een fraaie bruine roestkleur.

Vanwege zijn duurzaamheid en fraai uiterlijk wordt Cortenstaal veel gebruikt in tuinen als kantafwerking. Bij levering kunnen producten van Cortenstaal een "gewoon" zwart staal uiterlijk hebben. Na blootstelling aan de buitenlucht gaat Cortenstaal pas roesten en krijgt het de fraaie en kenmerkende bruine roestkleur.

Cortenstaal U-profiel Toepassingen

De Cortenstaal U-profielen zijn leverbaar in diverse afmetingen, elk geschikt voor tal van toepassingen. Naast een fraaie afwerking van stapelblokken en muurelementen de profielen van Cortenstaal ook geschikt voor betonbandjes als luxe afboording van bijvoorbeeld een tuinpad, oprit, terras, bloem- en grasperken. Creeer in combinatie met stapelblokken ook eenvoudig luxe bloembakken met deze Betotop Corten U-profielen.

U-profielen van Cortenstaal zijn leverbaar in diverse afmetingen:

  • U-profiel Cortenstaal BETOTOP 15-43 - Ideaal in combinatie met stapelblokken 15 x 15 x 60 cm
  • Hoekprofiel Cortenstaal BETOTOP 15-43 - Hoekstuk U-profiel voor stapelblokken 15 x 15 x 60 cm
  • U-profiel Cortenstaal BETOTOP 50 - Ideaal in combinatie met opsluitbanden 5 cm
  • U-profiel Cortenstaal BETOTOP 60 - Ideaal in combinatie met opsluitbanden 6 cm
  • U-profiel Cortenstaal SPECIAL - Perfect voor opsluitbanden van 6 cm waarbij de zichtbare zijde 20 cm bedraagt.

Cortenstaal U-profiel Plaatsen

De u-profielen van Cortenstaal beschikken over een zelfklemmend profiel waardoor deze heel eenvoudig te plaatsen zijn op stapelblokken of opsluitbanden. U zet de hoogwaardige cortenstaal profielen eenvoudig over muurblokken en opsluitbanden heen. Naast een eenvoudige installatie zorg het plaatsen van deze luxe Cortenstaal U-profielen ook voor weinig onderhoud en een langere levensduur van uw kantoplsuiting en betonnen border. 

Tip: Bekijk ook Boomring Cortenstaal. Nu bij Gadero verkrijgbaar! Diverse maten boomcirkels van Cortelstaal voor het esthetisch verfraaien van bomen in uw tuin. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode