Logo Gadero
service
Gadero TV

#197 De verschillen tussen betonpalen

Gadero logo
Geschreven doorHanneke
Geplaatst17-10-2020

Een schutting met betonpalen is een hele investering, u wilt dus zeker weten dat u de juiste producten kiest In deze video ziet u hoe Ronny de verschillen tussen betonpalen uitlegt. Bij Gadero vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. In de video legt Ronny uit wat de verschillen zijn tussen deze producten. Zo komt u erachter welk soort product het beste bij uw tuin past. Wellicht is een schutting van betonpalen met blokhutprofielen iets voor u? Lees verder en doe inspiratie op.

#197 De verschillen tussen betonpalen
play video

Betonpalen, wat is het verschil?

De verschillen herkent u aan de kleur, de functie en de afmeting van de betonpaal. Bedenk van te voren welke kleur betonpaal u wilt. Kiest u voor wit/grijs of voor antraciet? Vraag uzelf af waar de betonpalen komen te staan en of u tuinschermen, motief platen of stapelrabat wilt monteren.

Schutting betonpalen

Bestel eindpalen en tussenpalen. Een eindpaal heeft een sleuf, een tussenpaal heeft twee sleufen. De eindpaal bevestigt u daarom ook aan het begin en aan het eind van de schutting. Gaat u de hoek om met uw schutting? Kies dan voor een hoekpaal. 

Betonpalen schutting

Gaat u de betonpalen schutting tegen uw huis plaatsen, kijk meteen of er wel de mogelijkheid is om de grond in te gaan. Indien hier betonnen funderingen zitten wordt het plaatsen van betonpalen in de grond namelijk niet makkelijk. 

Tip! Sommige betonpalen beschikken over een coating. Dat betekent dat ze meer kleurvast zijn dan de ongecoate variant. Daarnaast zal vuil er makkelijker vanaf spoelen. In onderstaande aflevering van Gadero TV vertelt Ronny u meer over deze gecoate palen. 

Lees ook: tips betonpalen schutting plaatsen.

play video

Voordelen betonpalen schutting

  • Stoere uitstraling;

  • Populaire keuze;

  • Beschadigt minder snel dan hout;

  • Lange levensduur.

De verschillen tussen betonpalen

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons assortiment populaire betonpalen

Meer Gadero TV afleveringen