#197 De verschillen tussen betonpalen

De verschillen tussen betonpalen

Een schutting met betonpalen is een hele investering, u wilt dus zeker weten dat u de juiste producten kiest In deze video ziet u hoe Ronny de verschillen tussen betonpalen uitlegt. Bij Gadero vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. In de video legt Ronny uit wat de verschillen zijn tussen deze producten. Zo komt u erachter welk soort product het beste bij uw tuin past. Wellicht is een schutting van betonpalen met blokhutprofielen iets voor u? Lees verder en doe inspiratie op.

Schutting betonpaal

Betonpalen, wat is het verschil?

De verschillen herkent u aan de kleur, de functie en de afmeting van de betonpaal. Bedenk van te voren welke kleur betonpaal u wilt. Kiest u voor wit/grijs of voor antraciet? Vraag uzelf af waar de betonpalen komen te staan en of u tuinschermen, motief platen of stapelrabat wilt monteren.

Bestel eindpalen en tussenpalen. Een eindpaal heeft een sleuf, een tussenpaal heeft twee sleufen. De eindpaal bevestigt u daarom ook aan het begin en aan het eind van de schutting. Gaat u de hoek om met uw schutting? Kies dan voor een hoekpaal. 

betonpalen gecoat

Betonpalen schutting

Gaat u de betonpalen schutting tegen uw huis plaatsen, kijk meteen of er wel de mogelijkheid is om de grond in te gaan. Indien hier betonnen funderingen zitten wordt het plaatsen van betonpalen in de grond namelijk niet makkelijk. 

Tip! Sommige betonpalen beschikken over een coating. Dat betekent dat ze meer kleurvast zijn dan de ongecoate variant. Daarnaast zal vuil er makkelijker vanaf spoelen. In onderstaande aflevering van Gadero TV vertelt Ronny u meer over deze gecoate palen. 

Lees ook: tips betonpalen schutting plaatsen.

Voordelen betonpalen schutting

  • Stoere uitstraling;
  • Populaire keuze;
  • Beschadigt minder snel dan hout;
  • Lange levensduur.

betonpalen schutting

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons assortiment populaire betonpalen
Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes!

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor doe-het-zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends en meer.

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz.

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram