Logo Gadero
service

Standaard Betonpalen Schutting

Wilt u een oersterke schutting maken van betonpalen voor gladde betonnen onderplaten en tuinschermen? Dat kan met deze standaard betonpalen en gladde betonnen onderplaten in de kleur wit/grijs, antraciet en gecoat antraciet zwart. Deze meest verkochte betonpalen voor betonschuttingen zijn van verdicht en glad gemaakt beton, hebben een nette vellingkant en diamantkop.

Met onze 8.5x8.5 of 10x10 cm dikte betonpaal combineert u één gladde betonnen onderplaat en180x180 cm kant en klare schermen. Eventueel kunt u ook kiezen voor 150 cm hoge schermen, dit in combinatie met twee betonnen onderplaten.

Bij elke betonconstructie geven wij aan welke schermen hierin verwerkt kunnen worden. De betonnen palen hebben standaard voorgeboorde gaten, daarom is het van belang dat u het juiste scherm kiest. Ook bieden wij betonnen hoekpalen en T-palen in wit/grijs en antraciet beton aan.

Profiteer bovenal van onze snelle bezorging (binnen 10 werkdagen) van betonnen palen in heel Nederland en Vlaanderen onder aantrekkelijke Thuiswinkel Servicegaranties.

Lees ook onze blog met keuzehulp tips voor welke betonpaal of sleufpaal en afwerking kiezen. 

Lees voordat u overgaat tot aanschaf van deze betonconstructie onze handige tips voor schuttingen plaatsen met betonpalen. Bekijk ook de rubriek betonpalen met volledige sleuf als u wilt werken met stapelbare blokhutprofielen, betonpalen voor motiefplaten en alle tuinschermen geschikt voor betonpalen.

Glad gemaakt beton met luxe diamantkop

Kies uit betonpalen met een wit/grijze of antraciet kleur. Daarnaast heeft u bij u ons de keuze uit betonnen palen met een ronde of met een diamantkop. Beide hebben een vellingrand als afwerking op de hoeken. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van gewapend staal voor extra stevigheid. Daarnaast zijn de palen voorzien van een gleuf in de betonpalen waar u de onderplaten in kunt bevestigd. Dankzij de onderplaten aan de onderzijde en schuttingdelen van 180cm hoog maakt u met een betonnen schutting een robuuste schutting van circa 200cm hoog. Dit is tegenwoordig toegestaan als erfafscheidingen. Overleg uiteraard vooraf wel even met de buren.

Onze sleufpalen van beton hebben uiteraard geen diamantkop, wel zijn deze gemaakt van glad gemaakt en verdicht beton.

Wij adviseren u om voor de betonpalen van Gadero uit de Tuindeco betonfabriek te kiezen, deze hebben voor zowel toog als rechte tuinschermen mooie gladde betonpalen zodat uw schermen altijd goed passen. Bij het gebruik van toogschermen adviseren we om opvulblokjes bij te bestellen. Door de sleuf op te vullen met een opvulblokje is de betonpaal ook voor toogschermen geschikt. Toogschermen hebben namelijk een zijkant hoogte van 170cm. De betonnen onderplaat dient omhoog geplaatst te worden. Dit kunt u doen door het opvulblokje onderin de sleuf te plaatsen.

Tot slot willen we u meegeven dat betonpalen zeer zwaar zijn en het gewicht van de betonpalen kan oplopen tot boven de 60 kilo voor de meest verkochte maat van 10x10x278cm. Werk dus met veiligheidsschoenen aan en zorg voor voldoende mankracht of machines voor transport. Daarnaast heeft Gadero de mogelijkheid om vanuit de Tuindeco betonfabriek lichtgewicht betonpalen te leveren. Deze palen zijn lichter dan de standaard betonpalen, doordat hier meer staal dan beton in verwerkt is. Zie hiervoor lichtgewicht betonpalen met diamantkop. Kies tot slot voor het gemak van bezorging aan huis wat wij als houthandel bieden in heel Nederland en België.

Meer producten van beton

Wilt u de rest van uw tuin ook aankleden met beton? Bekijk dan ook onze pagina betontegels voor terras, abbeystones stenen in wildverband en gewoon of waaltjes voor uw terras, pad of oprit. Tevens verkopen wij prefab betonpoeren

Veelgestelde vragen over schutting betonpalen

Schutting betonpalen inspiratie