schutting plaatsen tips Wilt u een oersterke schutting maken van betonpalen voor gladde betonnen onderplaten en tuinschermen? Dat kan met deze standaard palen en gladde betonnen onderplaten in de kleur wit/grijs en antraciet met vellingkant en diamantkop. Onze 7.5x7.5 cm light en 10x10 cm dikte betonpaal combineert u met een gladde betonnen onderplank en 180x180 cm kant en klare schermen. Ook kunt u kiezen voor 150x180 cm hoge schermen, dit in combinatie met twee gladde of twee stuks rotsmotief betonnen onderplaten. U hebt hiervoor dan de betonpaal voor schermen van 150 cm nodig. Bij elke betonconstructie geven wij aan welke schermen hierin verwerkt kunnen worden. De palen hebben standaard voorgeboorde gaten, daarom is het van belang dat u het juiste scherm kiest. Ook bieden wij betonnen hoekpalen en T-palen in wit/grijs en antraciet beton aan. Lees voordat u overgaat tot aanschaf van deze betonconstructie onze handige tips voor schuttingen plaatsen met betonpalen. Bekijk ook de rubriek betonpalen met volledige sleuf, betonpalen voor luxe motief platen en alle tuinschermen geschikt voor betonpalen. Profiteer bovenal van onze snelle bezorging in heel Nederland en Vlaanderen onder aantrekkelijke Thuiswinkel Servicegaranties.

Kies uit betonpalen met een wit/grijze of antraciet kleur. Daarnaast heeft u bij u ons de keuze uit betonnen palen met een ronde of met een diamantkop. Beide hebben een vellingrand als afwerking op de hoeken. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van gewapend staal voor extra stevigheid. Daarnaast zijn de palen voorzien van een gleuf in de betonpalen waar u de onderplaten in kunt bevestigd. Dankzij de onderplaten aan de onderzijde en schuttingdelen van 180cm hoog maakt u met een betonnen schutting een robuuste schutting van circa 200cm hoog. Dit is tegenwoordig toegestaan als erfafscheidingen. Overleg uiteraard vooraf wel even met de buren.

Wij adviseren u om voor de betonpalen van Gadero uit de Tuindeco betonfabriek te kiezen, deze hebben voor zowel toog als rechte tuinschermen mooie gladde betonpalen zodat uw schermen altijd goed passen. Bij het gebruik van toogschermen adviseren we om opvulblokjes bij te bestellen. Door de sleuf op te vullen met een opvulblokje is de betonpaal ook voor toogschermen geschikt. Toogschermen hebben namelijk een zijkant hoogte van 170cm. De betonnen onderplaat dient omhoog geplaatst te worden. Dit kunt u doen door het opvulblokje onderin de sleuf te plaatsen.

Verschil tussen betonpalen

Tot slot willen we u meegeven dat betonpalen zeer zwaar zijn en het gewicht van de betonpalen kan oplopen tot boven de 60 kilo voor de meest verkochte maat van 10x10x278cm. Werk dus met veiligheidsschoenen aan en zorg voor voldoende mankracht of machines voor transport. Daarnaast heeft Gadero de mogelijkheid om vanuit de Tuindeco betonfabriek lichtgewicht betonpalen te leveren. Deze palen zijn lichter dan de standaard betonpalen, doordat hier meer staal dan beton in verwerkt is. Zie hiervoor lichtgewicht betonpalen met diamantkop. Kies tot slot voor het gemak van bezorging aan huis wat wij als houthandel bieden in heel Nederland en België.

Wilt u de rest van uw tuin ook aankleden met beton? Bekijk dan ook onze pagina betontegels voor terras, abbeystones stenen in wildverband en gewoon of waaltjes voor uw terras, pad of oprit.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!