Kies uit betonpalen met een wit/grijze of antraciet kleur. Daarnaast heeft u bij u ons de keuze uit betonnen palen met een ronde of met een diamantkop. Beide hebben een vellingrand als afwerking op de hoeken. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van gewapend staal voor extra stevigheid. Daarnaast zijn de palen voorzien van een gleuf in de betonpalen waar u de onderplaten in kunt bevestigd. Dankzij de onderplaten aan de onderzijde en schuttingdelen van 180cm hoog maakt u met een betonnen schutting een robuuste schutting van circa 200cm hoog. Dit is tegenwoordig toegestaan als erfafscheidingen. Overleg uiteraard vooraf wel even met de buren.

Wij adviseren u om voor de betonpalen van Gadero uit de Tuindeco betonfabriek te kiezen, deze hebben voor zowel toog als rechte tuinschermen mooie gladde betonpalen zodat uw schermen altijd goed passen. Bij het gebruik van toogschermen adviseren we om opvulblokjes bij te bestellen. Door de sleuf op te vullen met een opvulblokje is de betonpaal ook voor toogschermen geschikt. Toogschermen hebben namelijk een zijkant hoogte van 170cm. De betonnen onderplaat dient omhoog geplaatst te worden. Dit kunt u doen door het opvulblokje onderin de sleuf te plaatsen.

Tot slot willen we u meegeven dat betonpalen zeer zwaar zijn en het gewicht van de betonpalen kan oplopen tot boven de 60 kilo voor de meest verkochte maat van 10x10x278cm. Werk dus met veiligheidsschoenen aan en zorg voor voldoende mankracht of machines voor transport. Daarnaast heeft Gadero de mogelijkheid om vanuit de Tuindeco betonfabriek lichtgewicht betonpalen te leveren. Deze palen zijn lichter dan de standaard betonpalen, doordat hier meer staal dan beton in verwerkt is. Zie hiervoor lichtgewicht betonpalen met diamantkop. Kies tot slot voor het gemak van bezorging aan huis wat wij als houthandel bieden in heel Nederland en België.

Wilt u de rest van uw tuin ook aankleden met beton? Bekijk dan ook onze pagina betontegels voor terras, abbeystones stenen in wildverband en gewoon of waaltjes voor uw terras, pad of oprit.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u