Logo Gadero
service

Dubbele carport

Een dubbele carport is ideaal voor meerdere voertuigen of als extra bergruimte. Het mooi houden van bijvoorbeeld twee auto's of andere voertuigen met een carport is dan ook een fluitje van een cent! Niet alleen zijn uw voertuigen goed beschermd tegen weersinvloeden ook het hout of aluminium van onze dubbele carports hebben een lange levensduur.

Dubbele carports vindt u op deze pagina in verschillende soorten en maten. Zo zult u altijd een carport vinden die bij uw oprit past.

Houten of aluminium dubbele carports van Gadero

Bij Gadero bieden we dubbele carports zowel in hout als aluminium. Een houten carport heeft een natuurlijke uitstraling, terwijl de aluminium carport luxe uitstraalt. Een aluminium carport heeft een zeer lange levensduur waardoor deze vaak duurder zijn dan houten carports.

De keuze zal vooral afhangen van uw smaak en budget. Als u een carport zoekt die lang meegaat en waar u maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen, dan kiest u voor een dubbele aluminium carport. Heeft u liever een warme uitstraling en wilt u minder uitgeven aan een carport? Dan is een houten dubbele carport wat voor u.

Wat kost een dubbele carport?

Een eenvoudige dubbele houten carport kost tussen de 1100 en 1700 euro. Wanneer u toch kiest voor licht materiaal loopt de prijs op tot 8000 euro.

Onze carports worden als compleet bouwpakket geleverd. Wilt u hulp bij de montage of heeft u een vraag over een dubbele carport? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Heeft u toch liever een overkapping in plaats van een dubbele carport? Bekijk dan onze houten overkappingen of aluminium aanbouw veranda's.   

Carport dubbel zadeldak wit

Veelgestelde vragen carports

Carport inspiratie