Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Houten carport

overkapping bouwen tips

Wilt u dat uw auto of een van uw andere voertuigen beschut staat op de oprit? Bekijk dan eens ons assortiment houten carports.

Een houten carport van Gadero is gemaakt van onbehandeld Lariks Douglas hout of geïmpregneerd grenenhout. Het grenen of Douglas hout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw oprit. Een houten carport biedt vele voordelen. Zo staat uw auto droog naast uw huis en blijft hij koel ondanks de brandende zon. Een houten carport geeft een robuuste uitstraling en is erg sterk. Al het hout bij Gadero is goed beschermd tegen verschillende weersomstandigheden en heeft een lange levensduur.

Monteren van een houten carport

De montage van uw enkele of dubbele carport van hout doet u niet dagelijks. Wanneer u uw houten carport in elkaar gaat zetten kunt u gebruik maken van onze montagetips over het bouwen van een houten carport. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de onderstaande Gadero TV over het bouwen van een houten carport van Lariks Douglas hout. De houten carports worden geleverd als bouwpakket. Er worden altijd bouwtekeningen en ijzerwaren met houten carports meegeleverd, zodat u op een eenvoudige manier uw carport kunt plaatsen.

Wat kost een houten carport?

Wanneer u een houten carport wilt kopen, wilt u eerst weten wat de prijs is. In vergelijking met een aluminium carport is een houten carport een van de goedkope carports op de markt. U kunt het zo gek maken zoals u zelf maar wil, doorgaans liggen de prijzen tussen de 600 en 2200 euro. Als u kiest voor een carport met grotere afmetingen, bijvoorbeeld met een overkapping of schuur, dan kunnen de prijzen hoger oplopen.

Ook voor een aluminium carport, dubbele carport of enkele carport bent u bij Gadero op de goede plek.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte carport? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor eerlijk advies. Onze houten carports zijn voor zeer scherpe prijzen beschikbaar en zijn met veel verschillende opties uit te breiden.

Video carport maken

Bekijk hieronder Gaderotv #178 met onze tips over het bouwen van een houten carport.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode