Logo Gadero
service

Houten carport

Wilt u dat uw auto, of een van uw andere voertuigen beschut staat op de oprit? Bekijk dan eens ons assortiment houten carports. Een houten carport van Gadero is gemaakt van onbehandeld Lariks Douglas hout of geïmpregneerd grenenhout. Het grenen of Douglas hout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw oprit. Een houten carport biedt vele voordelen. Zo staat uw auto droog naast uw huis en blijft hij koel ondanks de brandende zon. Bovendien geeft een houten carport een robuuste uitstraling en staat hij bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Bij Gadero zorgen we ervoor dat al ons hout goed beschermd is tegen diverse weersomstandigheden, zodat het een lange levensduur heeft.

Montage houten carport

Het monteren van een houten carport is geen alledaagse klus. Om u te helpen bij het in elkaar zetten van uw enkele of dubbele houten carport, bieden wij handige montagetips op onze website en ons Youtube-kanaal. Daarnaast kunt u ook profiteren van onderstaande Gadero TV over het bouwen van een carport van Lariks Douglas hout. Onze houten carports worden geleverd als bouwpakket, inclusief bouwtekeningen en alle benodigde ijzerwaren, waardoor het eenvoudig is om uw carport te plaatsen.

Kosten van een houten carport

Als u overweegt een houten carport aan te schaffen, is het belangrijk om te weten wat de prijs is. Houten carports zijn over het algemeen de goedkopere keuze, in vergelijking met aluminium carports. De prijzen variëren meestal tussen de 600 en 2200 euro, afhankelijk van uw specifieke wensen. Als u kiest voor een carport met grotere afmetingen, zoals een overkapping of schuur, kunnen de prijzen hoger uitvallen.

Houten carport kopen

Bij Gadero kunt u ook terecht voor een aluminium carport, dubbele carport of enkele carport. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte carport, geheel vrijblijvend. Onze houten carports zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en kunnen worden uitgebreid met diverse opties. Neem gerust contact met ons op voor eerlijk advies.

Carport inspiratie