Houten Carport

overkapping bouwen tipsZoekt u een houten carport voor uw auto? Bekijk ons aanbod kant en klare houten carports in diverse afmetingen op deze pagina. Kies uit auto een carport voor 1 of 2 auto's van onbehandeld lariks douglas hout of Geïmpregneerd tuinhout. Deze complete carport pakketten zijn altijd voorzien van bouwtekeningen en ijzerwaren. Wilt u zelf een carport op maat bouwen van bijvoorbeeld lariks douglas hout? Lees dan onze handige montagetips carports bouwen en bekijk hier ons aanbod lariks douglas hout.

Naast onze kant en klare (prefab) houten carports op deze pagina, kiezen veel van onze klanten ook voor een complete aanbouwoverkapping die u aan de muur kan monteren of bestellen los lariks douglas palen en timmerhout om zelf een carport te bouwen.

Voordelen carport

  • Droog uw boodschappen inladen en uitladen.
  • Minder kans op bevriezing van ramen.
  • Vermijden van vogelpoep, bladeren en groene aanslag.
  • Geen sneeuw op uw auto.
  • Ook handig als overkapping tijdens feesten en partijen bij slecht weer.

Video carport maken

 

Plaats altijd schuine schoren in de hoeken van uw carport, zo voorkomt u dat uw constructie gaat scharen, bijvoorbeeld tijdens een storm. Tevens raden we aan de staanders te plaatsen op betonpoeren, zo staan ze vrij van de (natte) grond en gaat uw hout langer mee.

Gadero bezorgt prefab houten carports in heel Nederland, België en Duitsland.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode