Logo Gadero
service

Enkele carport

Een enkele carport is perfect als u maar één auto heeft die beschut moet staan of als u eenmaal niet zoveel ruimte op uw oprit heeft. De enkele carports van Gadero zijn er in hout en aluminium. De carports zijn zowel aan het uw huis te bouwen als vrijstaand te plaatsen. Ook heeft u nog de keuze tussen een zadeldak, een rond dak of een plat dak. Er is altijd een carport te vinden die bij uw wensen past!

Enkele carports van hout of aluminium

De grootste verschillen tussen een enkele houten carport en een enkele aluminium carport zitten hem in het uiterlijk, de levensduur en de prijs. Een houten carport heeft een natuurlijke en warme look, terwijl een aluminium carport een moderne en luxe uitstraling heeft. Zowel het hout als de lichtdoorlatende kunststof dakplaten zorgen ervoor dat de temperatuur onder de carport niet te warm wordt.

Een carport van aluminium gaat een leven lang mee. Een houten carport gaat ook lang mee, maar zal een leven lang niet halen. De levensduur van de carports is ook terug te zien in de prijs. De kosten van een houten carport zijn aanzienlijk lager. Toch is een carport van aluminium ook voor scherpe prijzen bij ons verkrijgbaar. Welke carport u kiest is afhankelijk van uw budget en uw smaak. U bent er in ieder geval van verzekerd dat uw auto droog geparkeerd staat.

Of u nu kiest voor een moderne uitstraling of een natuurlijke uitstraling. De laagste prijsgarantie heeft u bij Gadero. Bent u toch op zoek naar een van onze vele andere producten? Onze overkappingen, blokhutten en veranda's zijn ook voor scherpe prijzen beschikbaar.

Aluminium carport antraciet grijs

Meest gestelde vragen over enkele carports

Enkele carport inspiratie