Gardendreams Easy Edition

De Easy Edition is het instapmodel van Gardendreams. Dit Duitse topmerk biedt met de Easy Edition betaalbare aluminium overkappingen en tuinkamers van hoogwaardige kwaliteit. Zoekt u een goedkope aluminium veranda? Dan zit u goed met de Easy Edition. Deze overkappingen, aanbouwveranda’s en tuinkamers zijn populair vanwege de lage prijs, goede kwaliteit en gebruik van lichtgewicht materiaal. Bij Gadero vindt u Easy Edition aluminium tuinkamers en overkappingen in veel verschillende afmetingen, zodat u er altijd eentje is die bij uw tuin past.

Goedkope aluminium overkapping

De Easy Edition aluminium aanbouw veranda’s en tuinkamers zijn goedkoop, terwijl ze wel van hoge kwaliteit zijn. Gardendreams is een gerenommeerd Duits merk, wat bekend staat om zijn aluminium toepassingen. Met de Easy Edition maken ze aluminium overkappingen en tuinkamers bereikbaar voor klanten met een budget. Deze voordelige aluminium veranda’s en tuinkamers zijn iets minder robuust uitgevoerd en eenvoudiger afgewerkt dan de andere modellen van Gardendreams, maar ze zijn zeker geschikt om meubels droog weg te zetten of onder te barbecueën. 

De Easy Edition aluminium overkappingen van Gardendreams zijn leverbaar in de volgende kleuren: RAL 9016 (Wit) en RAL 7016 (Antraciet).

Easy Aluminium aanbouw veranda

Ziet u een aluminium overkapping of tuinkamer wel zitten, maar zoekt u een wat luxer exemplaar? Bekijk dan ook onze Gardendreams Legend Edition aluminium aanbouw veranda’s. Toch liever iets van hout? Bij Gadero hebben we ook veel houten overkappingen in het assortiment.

Aluminium Flat Roof

 

Overzicht aluminium veranda's
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode