Gardendreams Legend Edition

De Legend Edition van Gardendreams bestaat uit zeer complete aluminium overkappingen. In vergelijking met de Easy Edition zijn deze aluminium aanbouw veranda’s luxer afgewerkt, robuuster uitgevoerd en gemaakt van dikker aluminium. De Legend Edition is dus iets luxer dan de Easy Edition, maar dit ziet u ook terug in de prijs. Waar de Easy Edition het instapmodel is, zou u de Legend Edition het basismodel kunnen noemen. Als u op zoek bent naar een complete overkapping met een luxe uitstraling, dan kiest u voor de Legend Edition van Gardendreams. Bij Gadero vindt u de Legend Edition in vele soorten en maten, zodat er altijd een versie is die bij u past.

Complete aluminium overkapping

De Legend Edition van Gardendreams heeft een robuust aangezicht, voornamelijk door de 11 x 11 cm aluminium staanders. Bovendien is deze aluminium constructie gemaakt van 3 mm dik aluminium, wat dikker is dan wat standaard bij veel aluminium overkappingen en tuinkamers gebruikt wordt. Hierdoor krijgt u een zeer stevig aluminium bouwwerk in de tuin. Bij de Legend Edition kunt u onder andere kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen, maar ook uit verschillende soorten dakbedekking. Zo bieden wij Legend overkappingen en tuinkamers aan met een dak van helder of melkwit polycarbonaat. Bovendien hebben wij de Legend Edition ook met een dak van echt glas, voor een extra luxe uitstraling.

De Legend Edition aluminium overkappingen van Gardendreams zijn leverbaar in de volgende kleuren: RAL 9016 (Wit), RAL 7016 (Antraciet), RAL 9005 (Zwart) en RAL 9007 (Grijs).

Legend Edition aluminium overkapping

Toch op zoek naar een budget aluminium overkapping? Bekijk dan ook al onze Easy Edition modellen van Gardendreams. Ook voor houten overkappingen kunt u bij Gadero terecht. 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode