#259 Hazelaarschermen

Deze week vertellen we u meer over hazelaarschermen. Benieuwd naar meer informatie over deze schermen met een natuurlijke uitstraling? Lees snel verder!

Hazelaarschermen

Kant-en-klare hazelaarschermen zijn stevige, robuuste schermen met een natuurlijke uitstraling. De takken zijn afkomstig van de hazelaarboom. De schermen kunnen zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

Levensduur hazelaarschermen

Deze milieuvriendelijke hazelaarschermen gaan zo’n 7 tot 12 jaar mee. Het hout is onbehandeld en is afkomstig uit Europa. De levensduur is afhankelijk van het contact met water, windsterkte en begroeiing.

Hazelaarschermen

Gebruik hazelaarschermen

De hazelaarschermen zijn geschikt als hekwerk of schutting in uw voor- of achtertuin. De schermen zijn al dicht, maar om er helemaal niet meer doorheen te kijken is er de optie om de schermen te laten begroeien met klimop planten.

De schermen zijn eenvoudig te combineren met diverse palen. De kastanje palen geven de schermen een ruigere look, terwijl Nobifix palen het totale plaatje een luxe uitstraling geven. Voor beide opties kunt u bij Gadero terecht.

Alternatief hazelaarschermen

Dit mooie product heeft ook een alternatief. De wilgentenen lijken op hazelaarschermen, maar zijn minder dik. Deze takken moeten zelf gevlochten worden en hebben iets meer diversiteit.

Bent u benieuwd naar onze andere tuinschermen? Bekijk ons assortiment hier! Abonneer ook op ons YouTube kanaal om wekelijks op de hoogte te blijven van onze video’s!

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op Gadero TV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram