Logo Gadero
service
Gadero TV

#259 Hazelaarschermen

Gadero logo
Geschreven doorFemke
Geplaatst25-05-2022

Deze week vertellen we u meer over hazelaarschermen. Benieuwd naar meer informatie over deze schermen met een natuurlijke uitstraling? Lees snel verder!

#259 Hazelaarschermen
play video

Hazelaarschermen

Kant-en-klare hazelaarschermen zijn stevige, robuuste schermen met een natuurlijke uitstraling. De takken zijn afkomstig van de hazelaarboom. De schermen kunnen zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

Levensduur hazelaarschermen

Deze milieuvriendelijke hazelaarschermen gaan zo’n 7 tot 12 jaar mee. Het hout is onbehandeld en is afkomstig uit Europa. De levensduur is afhankelijk van het contact met water, windsterkte en begroeiing.

Hazelaarschermen

Gebruik hazelaarschermen

De hazelaarschermen zijn geschikt als hekwerk of schutting in uw voor- of achtertuin. De schermen zijn al dicht, maar om er helemaal niet meer doorheen te kijken is er de optie om de schermen te laten begroeien met klimop planten.

De schermen zijn eenvoudig te combineren met diverse palen. De kastanje palen geven de schermen een ruigere look, terwijl Nobifix palen het totale plaatje een luxe uitstraling geven. Voor beide opties kunt u bij Gadero terecht.

Alternatief hazelaarschermen

Dit mooie product heeft ook een alternatief. De wilgentenen lijken op hazelaarschermen, maar zijn minder dik. Deze takken moeten zelf gevlochten worden en hebben iets meer diversiteit.

Bent u benieuwd naar onze andere tuinschermen? Bekijk ons assortiment hier!