Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak

Productnummer: DE81000 Prefab Houten Schuur   |   Inclusief Dakshingles Recht 30m2   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.998,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.998,95 Standaardproduct Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak

  • Oversteek aan de voorzijde
  • Bouwpakket schuur van hout inclusief hengen, sloten en ijzerwaren
  • Met echt glas en 30m2 dakshingles
  • Zeer complete houten schuur
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak

U zoekt een prefab houten schuur met punt dak? Dit is een zeer multifunctionele garage, te gebruiken voor de hobbyist. Deze garage is zeer handig voor het opslaan van verschillende klus- en tuinspullen, je kunt ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan u de 2 deuren wijd kunt openslaan.

De wanddikte van deze houten garage is maarliefst 44 mm. De enkele deur en 2 uitzetramen zijn zowel rechts als links van de garage te plaatsen. Bij de prijs zijn echt glas en 30m2 standaard dakshingles inbegrepen. De fundering dient u bij te bestellen. 

Deze houten schuur heeft een luifel aan de voorzijde, zo blijven uw openslaande deur beter bestand tegen de regen en kunt u even droog staan.

Maten bouwpakket houten schuur met zadeldak

De 2 garagedeuren zijn ieder 113 cm breed, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is 205 centimeter.  De deur aan de zijkant is 90 x 200 cm inclusief kozijn. Deze garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen die te openen zijn, het glas van de ramen is enkel glas. Het dak is bedekt met dakshingles en heeft daardoor een zeer luxe uitstraling. Deze garage heeft een breedte van 360 centimeter, een diepte van 537 centimer en een nokhoogte van 285 centimeter. De fundering heeft een breedte van 340 centimeter en een diepte van 517 centimeter.

Starterset

De starterkit is een zeer aanbevolen extra optie die u kunt meebestellen. Deze starterkit bestaat uit 2 ventilatieroosters, 2 stormankers en voldoende dakspijkers en nagels. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Met de dakspijkers en nagels kunt u uw dakbedekking monteren. De stormankers, die onderdeel zijn van deze set, dienen als extra versteviging van uw garage.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Dakbedekking

Garage Geir wordt standaard geleverd met 30m2 Dakshingles Recht als dakbedekking. Via de extra opties kunt u zelf nog de gewenste kleur rechte dakshingles aangeven. Voor een kleine meerprijs kunt u tevens andere varianten shingels meebestellen waaronder Beverstaart en Hexagonaal dakshingles in Zwart, Rood of Groen. 

Ook zijn er nog duurzamere vormen van dakbedekking mee te bestellen waaronder Dakpanprofielplaten en Aqua-pan in diverse kleuren. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van de door u gewenste dakbedekking.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Voor het afvoeren van het hemelwater van puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt.

Let op! Voor het plaatsen van een dakgootset bij Garage Geir dient u tevens dakgootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw Houten Garage Geir laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Meegeleverd bij deze houten garage

De ramen en de deur worden met enkel glas geleverd. Voor dakbedekking ontvangt u standaard 30 m2 dakshingles recht. Bij blokhut Geir krijgt u een bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd t.a.v. de deuren. De deur en de ramen worden met losse roede geleverd. Het hang- en sluitwerk kan afwijken van de afbeelding.  De opgeklampte garagedeuren worden geleverd met 6 hengen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Nokhoogte dak 285 cm
Doorrijhoogte garagedeur 203 cm
Garagedeur (2 openslaande deuren) 1 (230x205)
Ramen 2 (85x57)
Deuren 1 (90x200)
Daksoort Zadeldak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 26 m²
Inhoud 48 m³
Oppervlakte (m²) 20 m²

Bestel uw luxe buitenverblijf of tuinkantoor van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen prefab houten en maatwerk garages onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties. 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze garage leverbaar met (zwarte) dakpanplaten

Ja zeker, deze vindt u onder dakpanplaten.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ruime garagedeuren Garage Gier Garage Geir 360 x 537 cm Ruime houten schuur met zadeldak Prefab Houten Schuur   |   Inclusief Dakshingles Recht 30m2   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 2.998,95 per stuk incl. btw