Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE81000
Prefab Houten Schuur
Uit te breiden met diverse opties
40x0799N_P01
40x0799N_P02
40x0799N_A01
40x0799N_V01
40x0799N_B01
garage_gier_plattegrond
garage_geir_40
Per stuk,vanaf

4.149,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.383,07 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 98,71 per maandInstallments-SprayPay
Niet op voorraad
Details
Diepte
537 cm
Breedte
360 cm
Hoogte
285 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

 • Oversteek aan de voorzijde

 • Bouwpakket schuur van hout inclusief hengen, sloten en ijzerwaren

 • Met echt glas

 • Zeer complete houten schuur

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1260 kg
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch Vuren
Kleur
Blank
Breedte
360 cm
Diepte
537 cm
Hoogte
285 cm

Onze producten bij jullie in de tuin

Houten Garage Geir 360 x 537 cm Prefab Schuur met punt dak Wanddikte 44 mm

U zoekt een prefab houten schuur met puntdak? Dit is een zeer multifunctionele garage, te gebruiken voor de hobbyist. Deze garage is zeer handig voor het opslaan van verschillende klus- en tuinspullen, je kunt ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan u de 2 deuren wijd kunt openslaan.

De wanddikte van deze houten garage is maarliefst 44 mm. De enkele deur en 2 uitzetramen zijn zowel rechts als links van de garage te plaatsen. Bij de prijs zit echt glas inbegrepen. De fundering en de dakbedekking dient u bij te bestellen.

Deze houten schuur heeft een luifel aan de voorzijde, zo blijven uw openslaande deur beter bestand tegen de regen en kunt u even droog staan.

Maten bouwpakket houten schuur met zadeldak

De 2 garagedeuren zijn ieder 113 cm breed, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is 205 centimeter. De deur aan de zijkant is 90 x 200 cm inclusief kozijn. Deze garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen die te openen zijn, het glas van de ramen is enkel glas. Deze garage heeft een breedte van 360 centimeter, een diepte van 537 centimer en een nokhoogte van 285 centimeter. De fundering heeft een breedte van 340 centimeter en een diepte van 517 centimeter.

Starterset bij Garage Geir

De starterkit is een zeer aanbevolen extra optie die u kunt meebestellen. Deze starterkit bestaat uit 2 ventilatieroosters, 2 stormankers en voldoende dakspijkers en nagels. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Met de dakspijkers en nagels kunt u uw dakbedekking monteren. De stormankers, die onderdeel zijn van deze set, dienen als extra versteviging van uw garage.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Dakbedekking

Voor uw Garage Geir dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u bijvoorbeeld rechte dakshingles in diverse kleuren bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit >dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen >Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht >Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze Garage Geir is ook geschikt om te bedekken met >houten dakpannen of >gebruikte dakpannen.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van het hemelwater van puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw houten garage Geir te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Meegeleverd bij deze houten garage

De ramen en de deur worden met enkel glas geleverd. Bij blokhut Geir krijgt u een bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd t.a.v. de deuren. De deur en de ramen worden met losse roede geleverd. Het hang- en sluitwerk kan afwijken van de afbeelding. De opgeklampte garagedeuren worden geleverd met 6 hengen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Nokhoogte dak 285 cm
Doorrijhoogte garagedeur 203 cm
Garagedeur (2 openslaande deuren) 1 (230x205)
Ramen 2 (85x57)
Deuren 1 (90x200)
Daksoort Zadeldak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakoppervlak 26 m²
Inhoud 48 m³
Oppervlakte (m²) 20 m²

Bestel uw luxe buitenverblijf of tuinkantoor van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen prefab houten en maatwerk garages onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.