Blokhut Skeg met overkapping 720 x 340 x 243 cm Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11493   |   Inclusief gehard dubbel glas   |   Wanddikte 44 mm   |   Uit te breiden met opties

Afwijkende levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 3.955,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 3.955,25 Standaardproduct Blokhut Skeg met overkapping 720 x 340 x 243 cm Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Skeg met overkapping 720 x 340 x 243 cm Wanddikte 44 mm

  • Wanddikte 44mm (extra stevig)
  • Inclusief Dubbele schuifdeur
  • 3 te openen panoramische ramen
  • Gehard Dubbel Glas
  • Exclusief dakbedekking (Dakshingles sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Skeg met overkapping 720 x 340 x 243 cm Wanddikte 44 mm

Op zoek naar een ruime blokhut met overkapping van ca. 7 x 3 meter met veel lichtinval die u wilt gebruiken als tuinkantoor of studio? Blokhut Skeg beschikt over een basis tuinhuis van ca. 420 x 340 cm en een overkapping van ca. 280 cm breed en kenmerkt zich door luxe dubbele schuifdeuren en volledig panoramische ramen (te openen) aan de voor- en zijkant van de blokhut, waardoor het ruime interieur wordt overladen met natuurlijk licht. Deze in het oog springende blokhut met overkapping en puntdak heeft een wanddikte van maar liefst 44 mm, kortom extra robuust.

De overkapping beschikt tevens over een volledig dichte achterwand, waardoor u heerlijk overdekt en beschut van het buitenleven kunt genieten. De overkapping biedt met zijn afmetingen van ca. 3 x 3 meter vollop ruimte voor een tuin- of loungeset. De luxe dubbele schuifdeuren aan de zijkant van deze Skeg tuinhuis kunt u tijdens mooi dagen met gemak openzetten. De overkapping is tevens gespiegeld te plaatsen.

Blokhut Skeg met overkapping - Dubbel Glas Wanddikte 44 mm

De afmeting van blokhut Skeg met overkapping is in totaal 720 x 340 cm. De afmeting van de berging is 420 x 430 cm en van de overkapping 280 x 3400 cm. De nokhoogte is 243 cm. De dubbele schuifdeur is 260 x 198 cm. De drie grote te openen ramen aan de voorkant (inclusief kozijn) zijn 67 x 184 cm. De funderingsmaat is 700 x 320 cm. De ramen en schuifdeur worden geleverd met gehard dubbel glas.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 720 cm
Funderingsmaat    700x320 cm
Nokhoogte 243 cm
Overkapping 280 cm
Staanders 1
Ramen 3 (67x184)
Deuren 1 (260x196)
Beglazing Gehard Dubbelglas
Daksoort Puntdak  
Dakbedekking Geen
Dakoppervlak 27,6 m²
Inhoud 29,4 m³
Oppervlakte (m²) 12,8 + 8,6 m²

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Skeg kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Skeg. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakshingles Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Skeg te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog. Op gadero.nl/bezorg vindt u de actuele levertijd voor een spuitlaag, dit kan in en rond de zomermaanden oplopen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Skeg wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Voor een meerprijs kunt u via de extra opties voor diverse kleuren rechte shingles waaronder zwart, rood of groen kiezen. Tevens kunt u nog kiezen voor Dakshingles Beverstaart of Hexagonaal in diverse kleuren.

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van Blokhut Skeg met overkapping kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset 100 mm in kunststof antraciet of 125 mm verzinkt. De dakgootset worden als compete set geleverd  inclusief bevestigingsmaterialen en zijn eenvoudig aan te passen en te plaatsen.

Vergelijkbare Modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 700 x 420 cm met fraaie wolfskap dak? Kies dan voor blokhut Torkel. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 800 x 300 cm met extra ruime overkapping? Kies dan voor blokhut Bertil.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dubbele schuifdeur Blokhut Skeg Sfeer Blokhut Skeg met overkapping 720 x 340 x 243 cm Wanddikte 44 mm   |   Inclusief gehard dubbel glas   |   Wanddikte 44 mm   |   Uit te breiden met opties
€ 3.955,25 Per stuk incl. BTW