Houten Blokhut Nottingham met voorluifel 540 x 663 cm

€ 4299,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
 • € 4299,00Dit product
€ 4299,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Nottingham met voorluifel 540 x 663 cm

 • 58 mm dikke blokhutprofielen
 • Zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
 • Dubbel glas
 • Gratis bezorging
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112057
Afmetingen:
540 x 663 cm
Wanddikte:
5.8
Nokhoogte:
270
Deurhoogte:
188 cm inclusief kozijn
Ramen:
2 (vast) 1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakshingles
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
540 cm
Diepte:
663 cm

Houten Blokhut Nottingham met voorluifel 540 x 663 cm

Blokhut Nottingham onbehandelde vurenhouten tuinhuis met aanbouw heeft dubbel glas, waarbij het zijraam geopend kan worden. Bij het plaatsen van het tuinschuurtje kan gekozen worden om het zijraam zowel links als rechts te plaatsen. Blokhut Nottingham is zeer geschikt om zomers onder de luifel te zitten. Het hekwerk geeft een luxe uitstraling en bakent het terras onder het huisje af. Blokhut Nottingham actie, wij leveren dit Tuindeco model van 5x7 meter nu met dubbel glas, 42 m2 dakshingles recht en gratis bezorging.

Afmetingen

De omvang van het tuinhuisje is 540 cm breed, 663 cm lang en 259 cm hoog. De funderingsmaten 520 cm x 643 cm. De wanddikte is 5.8 cm. De overkapping is 223 cm. De afmeting van de dubbele deur is 159 x 188 cm inclusief kozijn. De ramen naast de dubbele deur zijn 78 x 188 cm inclusief kozijn en zijn vast. Het zijraam is te openen en is 213 x 96 cm. Dit raam is zowel links als rechts te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Inclusief

Blokhut met overkapping Nottingham wordt standaard geleverd met:

 • Dubbel glas in alle ramen
 • Dubbel glas in deuren
 • Complete schroevenpakket
 • Bouwtekening
 • Dakshingles recht
 • Hang- en sluitwerk

Laten impregneren of in de grondverf laten spuiten?

De Nottingham kunnen wij ook voor u behandelen met een impregnatiemiddel, grondlaag, beits of een carefree protect. Door ons uw blokhut Nottingham laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Nottingham in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Nottingham. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten blokhut nottingham Houten Blokhut Nottingham met voorluifel 540 x 663 cm Ruim op voorraad
€ 4299,00 per stuk incl. BTW