Logo Gadero
service

Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak Wanddikte 44 mm

Productnummer
DE81002
Met Garagedeur 230 x 205 cm
Inclusief 2 uitzetramen (te openen)
Enkele Deur en Uitzetramen zijn zowel rechts als links te plaatsen
40x0797N_P01
40x0797N_P02
40x0797N_V01
40x0797N_A01
40x0797N_B01
garage_marketta_plattegrond
garage_marketta_40
Per stuk,vanaf

3.988,95

incl. BTW

4 stuks op voorraad
1 tot 5 werkdagen
Details
Diepte
536 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
233 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
3.988,95incl. BTW
1 tot 5 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Zeer complete houten garage, prefab bouwpakket (alles reeds op maat gezaagd)

 • Houten schuur met openslaande garagedeuren

 • Met echt glas

 • Inclusief al het hang- en sluitwerk

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Gewicht
1210 kg
Wanddikte
44 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
380 cm
Diepte
536 cm
Hoogte
233 cm

Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak Wanddikte 44 mm

U zoekt een fraaie houten schuur met plat dak en garagedeur? Dit is een zeer multifunctionele garage van Noord-Europees vuren hout, te gebruiken voor 1001 mogelijkheden, met een wanddikte van maarliefst 44 mm. Deze Scandinavisch vurenhouten garage is zeer handig voor het opslaan van verschillende spullen, je kan ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan de je 2 deuren wijd kan openslaan.

Starterset (extra optie)

Voor bouwpakket Garage Marketta kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Garage Marketta. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Maten prefab schuur

De 2 garagedeuren zijn ieder 110 cm, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is 199 centimeter en de hoogte van de loopdeur inclusief kozijn is 200 centimeter en de breedte 90 cm. Deze garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen, het glas van de ramen is enkel glas. Deze garage heeft een breedte van 380 centimeter, een diepte van 536 centimer en een nokhoogte van 233 centimeter. De fundering heeft een breedte van 360 centimeter en een diepte van 516 centimeter. Het dak loopt 14 cm af over een lengte van 410 cm. De ramen en deur zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Nokhoogte 233 cm
Doorrijhoogte 193 cm
Garagedeur 1 (230x205)
Ramen 2 (90x53)
Deuren 1 (90x200)
Daksoort Platdak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakoppervlak 23,4 m²
Inhoud 40 m³
Oppervlakte (m²) 17,8 m²

Verduurzamen van uw schuur, 3 opties

Optie 1 Wij leveren schuur Marketta standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Controleer hier de levertijd voor impregneren.

Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met > Embadecor. U heeft 5 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 2 - Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde > Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 5 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 3 - Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Breng deze rondom aan voor of tijdens de opbouw. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde > Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte.

Meegeleverd bij deze prefab schuur

De ramen en deur worden met enkel glas geleverd. Bij blokhut Marketta krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd. Het hang- en sluitwerk kan afwijken van de afbeelding. Dakbedekking dient u zelf uit te zoeken en mee te bestellen.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Fundering van uw schuur

Deze schuur/berging Marketta is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer van bijvoorbeeld beton en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met 6x6 cm piketpalen in combinatie met 4x20 of 5x20 cm Azobe constructiebalken staand gemonteerd. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan en deze bouwpakket schuur niet "koud" op een ondergrond te zetten.

Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Marketta beschikt over een plat dak, waar u zelf de dakbedekking van uw keuze voor bestelt. Via de extra opties kunt u Easyroofing of EPDM rubberfolie bestellen. Voor een goede afwerking van het dak raden wij aan om Easyroofing of EPDM rubberfolie mee te bestellen.

U heeft de keuze uit twee EPDM pakketten, een basis pakket met EPDM rubberfolie en EPDM contactlijm (spuitbus) voor 1-zijdige verlijming (enkel randen). Kies uit EPDM pakket compleet voor een uitgebreid pakket met extra lijm (contactlijm in spuitbus) voor 2-zijdige verlijming waarbij ook het EPDM over het gehele dak kunt bevestigingen. Let op! Voor beide pakketten geldt dat u geen lijm in emmer ontvangt.

Wij adviseren tevens om een dakdoorvoer mee te bestellen voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak. Via de extra opties kunt u tevens bitumen-kit meebestellen om de dakdoorvoer vast te kitten op EPDM dakbedekking.

Bestel uw luxe buitenverblijf of garage van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de >blokhut montageservice en lees voorafgaand de >algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.

Kenmerken Garage Marketta:

 • Afmetingen totaal: 380x536cm

 • Funderingsmaat: 360x516cm

 • Nokhoogte: 233cm

 • Doorrijhoogte: 193cm

 • Doorrijbreedte: 225-230cm

 • Wanddikte: 45mm

 • Staanders: Geen

 • Dak: Platdak

 • Dakbedekking: bestellen onder 'extra opties'

 • Overstek: ca. 25cm

 • Ramen: 2x valraam 90x59cm

 • Deuren: 1x dubbele garagedeur 220x200cm / 1x enkele deur 90x200cm

 • Vloeroppervlak: ca. 17.8m²

 • Houtsoort: Vuren; Wind- en Waterdicht (groef- en veer verbinding)

 • Geschaafd/Ongeschaafd: Geschaafd

 • Behandeling: Onbehandeld

 • Inclusief: Montagemateriaal en bouwbeschrijving

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model garage met een modern plat dak in de afmeting 330 x 520? Kies dan voor blokhut Garage 3352 met platdak van Interflex.