Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak

Productnummer: DE81002 Met Garagedeur 230 x 205 cm   |   Inclusief 2 uitzetramen (te openen)   |   Enkele Deur en Uitzetramen zijn zowel rechts als links te plaatsen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.948,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 2.948,95 Standaardproduct Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak

 • Zeer complete houten garage, prefab bouwpakket (alles reeds op maat gezaagd)
 • Houten schuur met openslaande garagedeuren
 • Met echt glas
 • Inclusief al het hang- en sluitwerk
 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Houten garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket - Moderne Schuur met plat dak

U zoekt een fraaie houten schuur met plat dak en garagedeur? Dit is een zeer multifunctionele garage van Noord-Europees vuren hout, te gebruiken voor 1001 mogelijkheden, met een wanddikte van maarliefst 44 mm. Deze Scandinavisch vurenhouten garage is zeer handig voor het opslaan van verschillende spullen, je kan ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan de je 2 deuren wijd kan openslaan.

Starterset (extra optie)

Voor bouwpakket Garage Marketta kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Garage Marketta. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Maten prefab schuur

De 2 garagedeuren zijn ieder 110 cm, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is 199 centimeter en de hoogte van de loopdeur inclusief kozijn is 200 centimeter en de breedte 90 cm. Deze garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen, het glas van de ramen is enkel glas. Het dak is wordt standaard geleverd met dakleer van 36.5 m2 en heeft daardoor een zeer luxe uitstraling. Deze garage heeft een breedte van 380 centimeter, een diepte van 536 centimer en een nokhoogte van 233 centimeter. De fundering heeft een breedte van 360 centimeter en een diepte van 516 centimeter. Het dak loopt 14 cm af over een lengte van 410 cm. De ramen en deur zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Nokhoogte 233 cm
Doorrijhoogte 193 cm
Garagedeur 1 (230x205)
Ramen 2 (90x53)
Deuren 1 (90x200)
Daksoort Platdak
Gespiegeld op te bouwen? Ja
Dakbedekking Dakleer
Dakoppervlak 23,4 m²
Inhoud 40 m³
Oppervlakte (m²) 17,8 m²

Verduurzamen van uw schuur, 3 opties

Optie 1 Wij leveren schuur Marketta standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3-6 weken. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 5 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 2 -  Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 5 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 3 - Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Breng deze rondom aan voor of tijdens de opbouw. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte.

Meegeleverd bij deze prefab schuur

De ramen en deur worden met enkel glas geleverd. Voor dakbedekking ontvangt u standaard 36.5 m2 dakleer. Bij blokhut Marketta krijgt u het volledige schroevenpakket en bouwtekening. Tevens wordt het hang- en sluitwerk meegeleverd. Het hang- en sluitwerk kan afwijken van de afbeelding.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering van uw schuur

Deze schuur/berging Marketta is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer van bijvoorbeeld beton en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder.

Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met 6x6 cm piketpalen in combinatie met 4x20 of 5x20 cm Azobe constructiebalken staand gemonteerd. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan en deze bouwpakket schuur niet "koud" op een ondergrond te zetten.

Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Standaard Dakbedekking meegeleverd

Marketta beschikt over een plat dak en wordt standaard geleverd met 36,5 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u andere dakbekking bijbestellen (meerprijs) geschikt voor platte / licht hellende daken. U vindt bijj de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Easyroofing of EPDM rubberfolie. Voor een goede afwerking van het dak raden wij om Easyroofing of EPDM rubberfolie mee te bestellen.

Bestel uw luxe buitenverblijf of garage van hout en veel glas nu bij uw online blokhutexpert Gadero. Wij bezorgen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties. 

Kenmerken Garage Marketta:

 • Afmetingen totaal: 380x536cm
 • Funderingsmaat: 360x516cm
 • Nokhoogte: 233cm
 • Doorrijhoogte: 193cm
 • Doorrijbreedte: 225-230cm
 • Wanddikte: 45mm
 • Staanders: Geen
 • Dak: Platdak
 • Dakbedekking: Dakleer
 • Overstek: ca. 25cm
 • Ramen: 2x valraam 90x59cm
 • Deuren: 1x dubbele garagedeur 220x200cm / 1x enkele deur 90x200cm
 • Vloeroppervlak: ca. 17.8m²
 • Houtsoort: Vuren; Wind- en Waterdicht (groef- en veer verbinding)
 • Geschaafd/Ongeschaafd: Geschaafd
 • Behandeling: Onbehandeld
 • Inclusief: Montagemateriaal en bouwbeschrijving

Vragen & antwoorden over dit product

vraag: is het glas van de ramen en deuren, enkel of dubbel glas?

Het glas van de deur en de ramen zijn van enkel glas.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Modern Garage Marketta Houten Garage Marketta 380 x 536 cm Bouwpakket Schuur plat dak Met Garagedeur 230 x 205 cm   |   Inclusief 2 uitzetramen (te openen)   |   Enkele Deur en Uitzetramen zijn zowel rechts als links te plaatsen Ruim op voorraad
€ 2.948,95 per stuk incl. btw