Logo Gadero
service
Gadero TV

Houten marktkraam opbouwen

Gadero logo
Geschreven doorIris
Geplaatst11-10-2019

Organiseert u een kerstmarkt? Winterfair? Braderie? Dan heeft u een marktkraam nodig! In deze klustip laten we u zien hoe u gemakkelijk en snel een houten marktkraam kunt opbouwen.

Benodigdheden:

  • Accuboormachine

  • Ladder

  • Lange waterpas

  • Hamer

Houten Kiosk Spaar 300 x 250 x 260 cm Geïmpregneerd hout

In Gadero TV aflevering 142 wordt de marktkraam Spaar opgebouwd. Alle onderdelen van deze uitklapbare marktkraam worden kant-en-klaar bijgeleverd. Dit reeds geïmpregneerde marktkraammodel is verkrijgbaar in een grote en in een kleine variant.

marktkraam

Voordelen van een prefab marktkraam

  • De marktkraam bestaat uit prefab wanden. Hierdoor hoeft u heel weinig te schroeven en is de marktkraam gemakkelijk op te bouwen.

  • De marktkraam is reeks geïmpregneerd voor een langere levensduur en wordt standaard geleverd met een houten vloer.

  • Alle benodigde ijzerwaren voor uw mobiele marktkraam, zoals spijkers, schroeven en scharnieren worden gratis meegeleverd!

marktkraam

Materialen en gereedschappen

Materialen

Gereedschappen

Marktkraam

Alternatieven

Een alternatief voor dakleer is het gebruik van dakshingles, deze zijn los bij te bestellen voor een luxere uitstraling. Wanneer u uw marktkraam meerdere keren gaat gebruiken raden wij af dakleer te gebruiken, dit gaat namelijk scheuren door de spijkers. Wel kan gebruik worden gemaakt van rietmatten, alleen hiermee is uw dak niet waterdicht.

Toepassing en verzending

De marktkraam is ideaal voor een kerstmarkt, een evenement of een festival om producten te verkopen. Deze kramen worden door Gadero geleverd in heel Nederland en België! Benieuwd naar alle marktkramen? Bekijk dan het assortiment met de verschillende marktkramen van Gadero! 

Wilt u meer tuininspiratie opdoen? Lees dan onze blogs.

Montageservice

Ziet u er tegenop om zelf te klussen? Als u het vakwerk liever aan de specialist over laat is onze montageservice de ideale optie. Gadero heeft vakmensen voor u klaar staan die garant staan voor een vakkundige montage van uw vlonder, schutting, terrasoverkapping, binnenvloer, tuinhuisje en andere klusprojecten!