Kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE81015   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Momenteel niet leverbaar

€ 3.698,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 3.698,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Lariks Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

U wilt een mooie hoge nok en zowel bij nat als droog weer lekker genieten onder uw houten terrasoverkapping? Deze kapschuur Bergen L type 2 van glad geschaafd Lariks Douglas hout is een goede keuze. Want alles is reeds voorgezaagd en bovendien leveren wij deze fraaie terrasoverkapping met schuine schoren, alle benodigde bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Kortom u bespaart heel veel werkuren. 

Deze trendy Bergen L type 2 Lariks / Douglas kapschuur van 468 x 306 x 281 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Lariks Douglas hout. Deze moderne Lariks Douglas overkapping van ca. 5 x 3 meter wordt standaard geleverd met blanke onbehandelde potdekswanden van Lariks Douglas en is perfect wanneer u tijdens de zomer heerlijk beschut wilt relaxen en genieten van uw tuin.

Verder kijken: overkapping ca 5x4 meter

Afmetingen

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen L type 2 met zadeldak is 3.06 meter, de breedte is 4.68 meter en de hoogte is 2.81 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 432 x 222 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 198 cm, zowel aan de voorkant, achterkant en zijkant. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dit buitenverblijf is aan de achterkant helemaal dicht. En aan 1 zijde is deze Lariks Douglas houten kapschuur ook helemaal afgesloten, zo zit u heerlijk beschut. De blanke wanden voor de achter- en zijwand zijn onbehandeld en opgebouwd met blanke Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de Lariks potdekselwanden worden standaard meegleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen type 2 van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Markelo is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen. Deze zijn licht van gewicht en te bestellen in verschillende breedtes.

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 6 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte zwarte wanden of met een tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 5x4, Blokhut 5x4, Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd

Liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Zoekt u naar een ruimere overkapping? Alle typen Kapschuur Bergen hebben wij ook in de XL uitvoering waardoor u meer ruimte heeft. Deze opties vindt u op de pagina Kapschuur Bergen.

Zelf-showroom

Kapschuur Bergen in het echt bekijken? Dat kan bij een zelf-showroom adres in Groesbeek. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij plannen in overleg met u een afspraak met de eigenaar van de kapschuur. Korting op uw eigen kapschuur? Meld u aan voor de zelf showroom actie, u ontvangt klanten die uw blokhut komen bekijken. In ruil daarvoor krijgt u van ons korting.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschaafd Lariks, met blanke wanden Kapschuur Bergen L Type 2 Geschaafd blanke wanden Kapschuur Bergen L type 2 Lariks Douglas Geschaafd 468 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 3.698,95 Per stuk incl. BTW