Kapschuur Bergen L type 6 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

Productnummer: DE81090   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-6 weken. Momenteel niet leverbaar

€ 5.194,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 5.194,95 Standaardproduct Kapschuur Bergen L type 6 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Bergen L type 6 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

  • Snel en eenvoudig op te bouwen, alles reeds op maat gezaagd
  • Inclusief schoren, bouwtekening en ijzerwaren
  • Glad geschaafde 120 x 120 mm staanders
  • Luxe dak van glad geschaafde 18 mm vellingdelen
  • Exclusief fundering (8 betonpoeren en opsluitbanden)
  • Zelf dakbedekking bijbestellen

Kapschuur Bergen L type 6 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden

Buiten genieten is binnen handbereik met deze populaire kapschuur overkapping van glad geschaafd Lariks Douglas hout. Lekker lang buiten ontspannen en uw tuinmeubelen en barbecue altijd droog onder dak. Bij deze Kapschuur Bergen L type 6 terrasoverkapping van ca. 7 meter breed hoeft u bovendien niets meer te zagen, alles is voorgezaagd in de juiste maat. Dit scheelt enorm veel werkuren. Kapschuur Bergen L type 6 wordt bovendien geleverd met dichte blanke zij- en achterwand van Lariks Douglas potdekselplanken, waardoor u heerlijk beschut kunt genieten van uw tuin.

Verder kijken:  overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen Lariks Douglas overkapping

De diepte van deze schitterende Lariks kapschuur Bergen L type 6 met zadeldak is 3.06 meter, de breedte is 6.78 meter en de hoogte is 2.81 meter. Deze luxe houten kapschuur heeft sterke verbindingen en wordt geleverd met schuine schoren van Lariks. De voetprint van de staanders van deze fraaie Lariks kapschuur is 642 x 222 cm. De vrije doorgangsmaat tussen de staanders bedraagd 198 cm, zowel aan de voorkant en zijkant. 

Dit zeer complete Lariks Douglas kapschuur bouwpakket bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde 12 x 12 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 12 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dit buitenverblijf is aan de achterkant  en zijkant helemaal dicht, zo zit u heerlijk beschut. De blanke wanden voor de achter- en zijwand zijn onbehandeld en opgebouwd met blanke Lariks Douglas potdeksel planken van 19.5 cm breed en 2.2 cm dik. Het regelwerk voor de opbouw van de Lariks potdekselwanden worden standaard meegleverd.

Dakbedekking

Het zadeldak van deze populaire kapschuur Bergen type 6 met achter- en zijwand van Tuindeco bestaat uit geschaafd mes en groef dakrabat met een dikte van 18mm. Kapschuur Bergen van ca. 7 x 3 meter wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Bij Kapschuur Bergen L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze prefab kapschuur Bergen heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Dakgoot

Als uitbreiding van het dak van deze kapschuur kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset verzinkt van 125mm breed. Kijk bij de extra opties wanneer u een complete dakgootset wilt meebestellen.

Montagetips

Monteer de 8 kapschuurstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton. Betonpoeren zijn ook als extra opties hier bij te bestellen. Behandel de Lariks Douglas palen, balken en dakplanken met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden. Maak ook gebruik van betonbanden van 6x20 mm dikte waarop u de lariks potdekselwanden plaatst. Zo houdt u het Lariks hout vrij van opspattend en blijvend vocht.

Kapschuur Bergen van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, met o.a. dichte zwarte wanden of met een tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit procuct onderdaan deze pagina of onder de categorie Kapschuren.

Met de service van Gadero

Buiten genieten, binnen handbereik. Bestel uw Lariks Douglas houten kapschuur bij de nummer 1 in luxe houtbouw. Het verschil met onze doe het zelf kapschuren is dat deze sets bestaan uit glad geschaafd en gedroogd Lariks Douglas hout. Dat geeft deze kapschuur veel meer een luxe uitstraling. 

Dit product valt onder de categorie: Overkappingen Lariks Douglas glad geschaafd, Overkapping 7 meter breed

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.

Deze mooie overkapping hebben wij ook nog verkrijgbaar met zwarte potdeksel planken. Bent u beniewd naar deze optie? Bekijk dan de product pagina van kapschuur bergen.


Vragen & antwoorden over dit product

Hoe hoog zijn de achterste staanders van deze kapschuur?

164cm

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair, ca. 7 meter breed met blanke zij- en achterwand kapschuur overkapping lariks geschaafd Kapschuur Bergen L type 6 Lariks Douglas Geschaafd 678 x 306 x 281 cm - Blanke Wanden   |   Gedroogd en geschaafd Lariks Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen
€ 5.194,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!