Kunstkerstboom besneeuwd Winterberg Hoogte 400 cm, diameter 193 cm, 5826 takken +SMART adapter

KEMA

Productnummer: LO69020-400   |   Mooie besneeuwde takken (5826 stuks)   |   Snel op te zetten   |  

€ 1.238,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 26,33 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Opbergtas
Kerstboom plaatsen en versieren
Kerstversiering kunstkerstboom
Samenstelling Sluiten
 • € 1.238,95 Standaardproduct Kunstkerstboom besneeuwd Winterberg Hoogte 400 cm, diameter 193 cm, 5826 takken +SMART adapter
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kunstkerstboom besneeuwd Winterberg Hoogte 400 cm, diameter 193 cm, 5826 takken +SMART adapter

 • Besneeuwde kunstkerstboom
 • Met LED verlichting en SMART adapter
 • Inclusief stevige voet en opbergdoos
 • Eenvoudig op te zetten
 • Alleen geschikt voor binnen

Kunstkerstboom besneeuwd Winterberg Hoogte 400 cm, diameter 193 cm, 5826 takken +SMART adapter

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Zoekt u het echte winterse kerstgevoel? En u wenst een kerstboom waar u jaren plezier van heeft? Kies dan deze kunstkerstboom met sneeuw en verlichting! De kunstkerstboom Winterberg is net echt, de takken vallen natuurlijk en zijn voorzien van een laagje sneeuw.

Met zijn 5826 takken koopt u een mooie volle kunstkerstboom, de takken zijn gemaakt van PVC en hebben een laagje gespoten sneeuw. U kunt de kunstkerstboom alleen binnen plaatsen, voordeel is wel dat de sneeuw jaren blijft zitten. 

Besneeuwde kerstboom 4 meter

Deze 400 cm hoge kunstkerstboom Winterberg bestaat uit 3 losse onderdelen: De bovenkant, het middenstuk en de onderkant. Deze onderdelen zijn al uitgerust met takken, deze hoeft u er dus niet los stuk voor stuk in te steken. Dat maakt deze kunstkerstboom snel en eenvoudig op te zetten. U bouwt deze kunstkerstboom op door de losse onderdelen op elkaar te plaatsen. De takken vallen dan gelijk mooi door de schanierconstructie waar ze mee vastgemaakt zijn. U hoeft alleen de kleine takjes nog in de juiste vorm te buigen en u heeft een volle kunstkerstboom staan. 

Had u toch graag een kleine kerstboom gewild? Wij bieden de Winterberg ook aan in 300cm. 

Kunstkerstboom laten opzetten

U heeft geen tijd om een kunstkerstboom op te zetten, maar wil wel graag genieten van kerstsfeer. Of u heeft een evenement en laat het opzetten van een kunstkerstboom graag aan iemand anders over. Bestel bij Gadero eenvoudig de montage van uw kunstkerstboom mee. Selecteer de extra optie en stuur foto's van de plek waar de kerstboom moet komen naar montage@gadero.nl. Voor vrijblijvende informatie en maatwerk neem contact met ons op.

Veilige kerstboom

U zoekt een veilige kerstboom, dat snappen wij, of dit nu brandveilig of op een andere manier is. De kunstkerstbomen die u bij Gadero koopt voldoen aan de strenge veiligheidseisen, ze vallen onder de zogenoemde NEN-EN 71-2 norm. Wat inhoudt dat de boom onder meer getest is op mechanische en fysische eigenschapen en brandbaarheid. De kerstboom is brandvertragend en veilig voor gebruik met kinderen. Op aanvraag leveren wij u het technische rapport aan via de mail. Daarnaast zijn de elektrische delen KEMA gekeurd en hebben een CE markering.

 • Brandvertragende kerstboom
 • Extra grote stevige stalen voet
 • Voldoet aan de NEN-EN 71-2 norm

Kunstkerstboom met sneeuw en verlichting

De voorgemonteerde lampjes zijn eenvoudig aan te sluiten. De stekkertjes worden aan elkaar gekoppeld, u hoeft alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken. Met de voetadapter schakelt u de verlichting in of uit of installeer de app om van uw telefoon of tablet een afstandsbediening te maken.

LED verlichting met Smart adapter

Uw kunstkerstboom Winterberg wordt geleverd met voorgemonteerde LED verlichting en smart adapter. De LED verlichting bestuurt u eenvoudig via een app. Deze adapter krijgt u gratis meegeleverd en zorgt ervoor dat u de kerstboom kunt koppelen met uw smartphone of tablet. U installeert de app op uw telefoon en koppelt uw boom. Vervolgens kunt u met de app de verlichting bedienen. In de app kunt u de helderheid van de lampjes bedienen maar ook verschillende flash mogelijkheden instellen. Daarnaast is het mogelijk een timer in te stellen. Liever geen app? De verlichting werkt ook zonder adapter!

Extra stevige voet

De stalen voet zorgt voor een extra stabiele basis voor de kunstkerstboom Winterberg. De voet is met bouten of andere stalen pennen te verankeren in de ondergrond. Kies een methode die het meest geschikt is voor uw ondergrond. Op deze manier is de kunstkerstboom geschikt voor gebruik buitenshuis. Staat de boom op een plek waar veel wind waait, veranker deze dan ook door middel van staalkabels. Wordt er wind harder dan windkracht 5 verwacht, breek de boom dan tijdelijk af, of leg deze op zijn kant. 

Kunstkerstboom inclusief opbergdoos

Deze kant-en-klare kunstkerstboom wordt geleverd met uitschuifbare voet, handleiding en handige opbergdoos. Deze bewaardoos maakt het mogelijk om uw kunstkerstboom nadat de kerst voorbij is makkelijk op te slaan op zolder of in de garage. Deze kerstboom winterberg 4 meter wordt geleverd in 3 dozen van ongeveer 178x64x46 cm, 152x51x46 cm en 125x32x36 cm.

De meegeleverde opbergdozen houdt het doorgaans maar een paar jaar vol. Nu heeft u de mogelijkheid om stevige opbergtassen mee te bestellen. Deze tassen worden afgesloten met een rits en hebben 2 hengels. Zo bergt u eenvoudig uw kunstkerstboom op. Bestelt u deze tassen mee, dan ontvangt u bij de kunstkerstboom Winterberg 400 cm 3 grote tassen (120x49 cm) en 1 gewone tas (120x43 cm). 

Kunstkerstboom met sneeuw versieren

Een prachtig versierde kerstboom en niet hoeven nadenken over hoeveel versiering u nodig heeft? Dat kan! Bestel bij de extra opties een gewenste kleur kerstversiering uit. Wij leveren u dan een compleet pakket (176-delig) met onbreekbare kerstballen, decoraties, sneeuwvlokken, ophanghaakjes en handige opbergdozen. Verkrijgbaar in de kleuren rood, goud en zilver. Heeft u vragen over de versiering? Neem contact met ons op! Voor een kerstboom van 400 cm hebben we kerstballen uitgekozen in 10 en 12 cm doorsnede met bijpassende decoraties en sneeuwvlokken. U krijgt een traditionele kerstsfeer in uw kunstkerstboom.

Had u deze kunstkerstboom nog willen vergelijken met anderen? Wij bieden naast de Winterberg ook nog andere 400cm kunstkerstbomen aan. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Grote kunstkerstboom met sneeuw Winterberg Kunstkerstboom besneeuwd Winterberg Hoogte 400 cm, diameter 193 cm, 5826 takken +SMART adapter KEMA   |   Mooie besneeuwde takken (5826 stuks)   |   Snel op te zetten   |   Op voorraad
€ 1.238,95 Per stuk incl. BTW