Logo Gadero
service

Sierbestrating Groningen

Met meer dan 1000 unieke sierbestratingsartikelen heeft u bij Gadero keuze uit een zeer breed assortiment. Sierbestrating zoals: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers en nog veel meer. Bij Gadero koopt u ook alle bijproducten, producten zoals: Opsluitbanden, Voegmortel en Steenlijm, grindmatten, zand en tuinaarde.

Sierbestrating bezorgen in Groningen 

Wilt u sierbestrating kopen in de omgeving Groningen en Haren? Zoek dan niet verder en kies voor Gadero. Wij bezorgen binnen maximaal 7 werkdagen in alle wijken zowel binnen als buiten het centrum van Groningen tot aan de deur van De Wijert en Meerstad tot Helpman. De bestrating wordt geleverd met een vrachtauto die beschikt over een grijparm. Deze vrachtauto’s hebben een lengte van 18 meter en de grijparm heeft een reikwijdte van 10 meter.  Let op: Wanneer u in een smalle straat woont dient u dit van te voren tijdens het bestelproces in de opmerkingen aan te geven. Zo kunnen wij een kleinere vrachtauto sturen om uw bestelling te lossen.

Aanleggen sierbestrating

Kijk voor meer informatie over het aanleggen van uw sierbestrating naar onze Klustips. Komt u er met onze klustips nog niet helemaal uit of zoekt u gewoon advies? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers op 050-23.06.151