Logo Gadero
service

Lugarde

Lugarde is een familiebedrijf wat al sinds 1978 blokhutten en tuinhuizen produceert. Maatwerk is de specialiteit van Lugarde; waar andere leveranciers vaak standaard maten verkopen, heeft Lugarde de mogelijkheid om uw blokhut of tuinhuis op maat te ontwerpen en fabriceren.

Tuinhuis rekentool

De blokhut-bereken-tool biedt hier uitkomst! In een handige configurator kiest u het gewenste model blokhut en past u deze aan naar uw eigen maten. En.... Er worden geen extra kosten gerekend voor maatwerk!

Blokhut op maat

Blokhutten en tuinhuizen van Lugarde worden standaard geleverd met vele extra's zoals tochtstrippen, dubbelglas en onder keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken. Al deze opties zitten standaard bij de prijs inbegrepen. Naast deze standaard inbegrepen opties is uw tuinhuis uit te breiden met vele andere mogelijkheden zoals; glaswanden, isolatie of vloeren.

A-kwaliteit blokhut of tuinhuis

Met een Lugarde tuinhuis weet u zeker dat u een A-kwaliteit tuinhuis koopt. Al het hout wat gebruikt is voor de blokhutten is teruggedroogd in droogkamers, dit zorgt voor stabieler hout wat minder krimpt en uitzet. Geen wonder dat Lugarde 5 jaar garantie geeft op haar blokhutten en tuinhuizen.

Gadero is officiele dealer van Lugarde, bekijk direct onze handige tool om uw eigen tuinhuis samen te stellen.