Logo Gadero
service

Luxe Tuinhek Hardhout 90 x 180 cm Recht - Glad geschaafd

Productnummer
LDS7099-36-1800-900
11 verticale lamellen
RVS geschroefd
Eenvoudig op maat te zagen
luxe_tuinhek_hardhout_90_x_180_cm_recht_glad_geschaafd
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig zelf in te korten

  • Stevige verbindingen

  • Glad geschaafd hardhout

  • Brede speilen

Specificaties

Houtsoort
Keruing
Breedte
180 cm
Behandeling
Onbehandeld
Inclusief bevestigingsmateriaal
Nee
Inclusief beslag
Nee
Bevestigingsmethode
Houtverbinding
Type hekwerk
Tuinhek

Luxe Tuinhek Hardhout 90 x 180 cm Recht - Glad geschaafd

Een extra dik laag tuinhek gemaakt van massief en geschaafd hardhout hoeft u niet langer naar te zoeken. Dit robuuste hardhouten hek van 90 cm hoogte en in maarliefst 4,8 cm dik kader. Deze luxe houten hekken zijn bedoeld voor in de tuin.

Extra dik en stevig tuinhek

Dit is een stevig luxe houten hek met spijlen van 18x95 mm dik. Deze spijlen hebben een pen en gat verbinding met het onder- en bovenkader. Dit tuinhek is bovendien gemaakt van hoogwaardig tropisch Keruing hardhout en kent een erg lange levensduur van 20-25 jaar. Dit hoogwaardige hek is 180 cm breed en 90 cm hoog en is vakkundig RVS geschroefd.

Heeft u tuinpalen nodig voor uw tuinhek? Bekijk dan ons assortiment.

Montage tips

In de verwante producten vindt u het hoekbeslag om het hek te monteren en de bijhorende producten zoals palen en poortjes. Monteer deze hekdelen tussen Azobe of bankirai hardhouten palen met V-groef. Vooral tussen geschaafde tuinhekpalen ogen deze luxe tuinhekken het mooist. Monteer met 40x40 mm verbindingshoekjes. Uiteindelijk zal alles in dezelfde kleur grijs vergrijzen. We adviseren na montage het hek met bankirai- of hardhoutolie te behandelen.

Eenvoudig in te korten

Deze tuinhekken zijn eenvoudig op maat te zagen. U kunt met een handzaag dit hekwerk eenvoudig inkorten. Wel zo handig voor het afrasteren van uw dakterras bijvoorbeeld. U kunt van deze tuinhekken ook zelf een poortje maken door deze in te korten. Onze standaard bijbehorende 90x100 cm bankirai poortjes bestellen is ook mogelijk, zie verwante artikelen.

Hang dit luxe tuinhekwerk ca 5 cm boven het maaiveld om de levensduur te verlengen tot 20-25 jaar.