Houten Moestuinscherm 180 x 90 cm

Productnummer: DE13219 Verticale tuin   |  

Op voorraad (10 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 76,95 per stuk
Vanaf 2 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Houten Moestuinscherm 180 x 90 cm

Heeft u weinig plek in uw tuin of op uw dakterras? Maak dan van de schutting een moestuin scherm. Met deze zogenaamde verticale tuin gaat u de hoogte in. Deze verticale tuin in de vorm van een moestuin scherm is voorzien van diverse bakken.

Deze zogenaamde moestuinkast monteert u aan de muur of aan uw schutting. Deze moestuin etagere is gemaakt van geïmpregneerde en geschaafde planken van 16 mm dik en 14 cm breed. 

Dit houten moestuinscherm is RVS geschroefd. U heeft ook nog eens privacy met dit dichte scherm voor moestuinplantjes, theekruiden enzovoorts. Vergeet niet dagelijks water te geven tijdens warme dagen. 

Bestel desgewenst enkele meter worteldoek mee. Diepte scherm totaal is 14 cm. Diepte bak is +/- 10 cm en breed van voren naar achteren is +/- 11,5 cm.


Vragen & antwoorden over dit product

Beste heer/mevrouw, Mij is niet geheel duidelijk bij het moestuin-scherm of deze zelf als schutting kan dienen (zo ziet het scherm er uit) of dat het noodzakelijk is deze tegen de schutting aan te monteren (zoals de tekst vermeldt). Verder zou ik graag weten wat de diepte/dikte is van het scherm en hoe hoog en diep de bakjes zijn waarin de kruiden geplant worden. Ik hoor graag van u. Groet, Marjolein

Deze kan zeker als schutting geplaatst worden, bij voorkeur tussen minimaal 8x8 cm dikte palen, kies bijvoorbeeld de 88x88 mm geimpregneerde palen en monteer met onze 40x40 verbindingshoekjes. De totale dikte is 14 cm. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MoestuinschermMoestuinscherm 180 x 90 cm Verticale tuin   |  
€ 76,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt