Wij bieden deze nieuwe topkwaliteit steigerplanken zonder impregnatie behandeling aan in diverse lengtes tot maarliefst 5 meter. U kunt van ons de hoogste kwaliteit nieuw steigerhout verwachten voor de beste prijs. Deze verse, niet Geïmpregneerde planken worden altijd bezaagd en droog geleverd. 

Sindskort vindt u ook nieuwe, geschaafde steigerplanken van vuren en lariks douglas hout. Deze volledig glad geschaafde steigerdelen zijn superglad en daardoor ideaal om zitmeubelen en moderne tafelbladen van te maken. De trend van de ruige look verandert langzaam in glad geschaafd. 

U kunt bij Gadero ook diverse soorten beits bestellen, bijvoorbeeld de populaire beits om de oude grijze look van steigerhout te krijgen.

Voor buiten gebruiken van blank vuren en onbehandeld lariks hout adviseren we onze Maxrelease kleurloos beits te gebruiken. Zo verlengd u de levensduur en beschermt u uw nieuwe steigerplanken tegen weer en wind. Als u zelf meubels gaat maken, altijd rubberen vloerdoppen op buiten ondergronden aanbrengen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u