Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE112068 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Zwarte wanden, verandahek en berging incl. enkele dichte deur (onbehandeld vuren)

€ 9.668,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 205,47 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 9.668,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe en ca. 9 meter brede overkapping met zadeldak met dichte wanden en tuinberging van Douglas? Deze moderne Hamar L type 10 Douglas overkapping van 903 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze modern Douglas  overkapping wordt standaard geleverd met dichte zwarte potdekselwanden, tuinberging inclusief enkele dichte deur en 70 cm hoge verandahek van Douglas. Met deze fraaie en luxe overkapping en tuinberging combinatie heeft u niet alleen vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap u kunt ook heerlijk beschut genieten van uw tuin.

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 10 van ca. 9 x 4 meter met zadeldak van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze royale en luxe geschaafd Douglas overkapping waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver.

De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 9.03 meter en de hoogte is 3.48 meter. De achterwand van deze extra brede overkapping is voorzien van zwarte potdekselwanden. De tuinberging van ca. 2 x 3 meter biedt vollop ruimte voor het bergen van bijvoorbeeld fietsen of tuingereedschap. De brede overkapping va ca. 4 meter breed en 3 meter diep biedt ruimte voor bijvoorbeeld een grote loungset of tuinset met stoelen. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 865 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan de voorkant van deze overkapping tussen de staanders bedraagd 198 cm.

Voor de zijkant wordt een extra staander geleverd, waarbij 1 gedeelte bestaat uit een zwarte potdekwand (halve wand). Tussen de andere staander bevindt zicht een fraaie en moderne varandehek van 70 cm hoog en ca. 117 cm lang. De Douglas ballustradehek geeft deze Overkapping Hamar L type 10 van tuindeco een modern karakter. Het verandahek wordt geleverd exclusief afdeklat, deze is desgewenst los bij te bestellen. Kijk hiervoor onder bijbehorende artikelen wanneer u deze wilt meebestellen.

De tuinbering van Hamar L type 10 kan bestaat uit zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met enkele dichte deur onbehandeld vuren hout, inclusief stelkozijnen en cilinderslot. 

Let op! Voor een meerprijs kan de enkele dichte deur inclusief stelkozijn ook geleverd worden in Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de dichte deur meebestellen in Douglas hout.   

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 11 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 10 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed. 

Tips

Monteer de 11 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder afgeschuinde betonpoeren in de kleur antraciet, of rechte modellen betonpoeren in de kleur wit/grijs. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Overkapping Hamar van Tuindeco is ook verkrijgbaar in diverse andere maten en uitvoeringen, als basis tuinverblijf zonder en met dichte wanden of met een dubbele tuinbeging gedeelte inclusief deuren en uitzetramen. Kijk hiervoor o.a. bij de alternatieven voor dit product onderdaan deze pagina of onder de categorie Overkappingen met Zadeldak Hamar.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Geschaafd Lariks Douglas Overkapping Zadeldak Hamar L type 10 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Zwarte wanden, verandahek en berging incl. enkele dichte deur (onbehandeld vuren) Op voorraad
€ 9.668,95 Per stuk incl. BTW