Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Productnummer: DE112070 Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen

€ 11.598,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Beton
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Wegzakpreventie
Samenstelling Sluiten
  • € 11.598,95 Standaardproduct Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

  • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen
  • Mooi glad geschaafd Douglas hout
  • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Geen rekenwerk
  • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe en ca. 9 meter brede overkapping met zadeldak, dichte achterwanden en dubbele tuinberging van Douglas? Deze moderne Hamar L type 12 Douglas overkapping van 903 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze moderne Douglas overkapping wordt standaard geleverd met dichte zwarte potdekselwanden en dubbele tuinberging inclusief uitzetraam, enkele dichte deur en dubbele deur van onbehandeld vuren hout. Met deze fraaie en luxe overkapping en dubbele tuinberging combinatie heeft u niet alleen vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap of fietsen, u kunt ook heerlijk genieten van het buitenleven en van uw tuin.

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 12 van ca. 9 x 4 meter met zadeldak van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze royale en luxe geschaafd overkapping met zwarte achterwanden en 2 bergingen, waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd, is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver.

De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 9.03 meter en de hoogte is 3.48 meter. De achterwand is voorzien van zwarte potdekselwanden, die kunnen worden opgebouwd met zwarte potdeksplanken en het meegeleverde regelwerk. Deze luxe overkapping is opgedeeld uit een tuinberging van ca. 2 x 3 meter met dichte enkele deur, een tuinberging van ca. 2 x 3 meter met dubbele deur en uitzetraam en een overkapping van ca. 4 x 3 meter. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 865 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat aan de voorkant van deze overkapping tussen de staanders bedraagd 198 cm.

De tuinbergingen van Hamar L type 12 bestaat uit zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met enkele dichte deur, dubbele deur en uitzetraam van onbehandeld vuren hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam is 77 cm breed en 112 cm hoog en wordt door roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Let op! Voor een meerprijs kunnen de dubbele deur , enkele dichte deur en uitzetraam inclusief stelkozijen ook geleverd worden in Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de deuren en raam wilt meebestellen in Douglas hout.   

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 10 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. 

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 12 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen. 

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed. 

Tips

Monteer de 10 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Kijk bij de extra opties voor het bestellen van diverse soorten betonpoeren. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren. 

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Dit is type 12 van de Hamar zadeldak serie, deze heeft een dubbele bergingsruimte. Heeft u genoeg aan één bergingsruimte kijk dan voor de opties tussen alle Zadeldak Hamar overkappingen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwarte wanden en dubbele berging met deuren en uitzetraam (onbehandeld vuren) Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Geschaafd Lariks Douglas Overkapping Zadeldak Hamar L type 12 Douglas Geschaafd 903 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden Gedroogd en geschaafd Douglas hout   |   Diverse soorten dakbedekking als optie bij te bestellen Op voorraad
€ 11.598,95 Per stuk incl. BTW