Logo Gadero
service

Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
DE112065
Gedroogd en geschaafd Douglas hout
Zwarte wanden, verandahekken en berging incl. dubbele deur en uitzetraam (onbehandeld vuren)
image_7
gadero_tv_153_154_zadeldakoverkapping_13_4
hamar_overkappingen_5
oslohamar_l_type_5_8_2
Per stuk,vanaf

8.578,95

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
395 cm
Breedte
690 cm
Hoogte
348 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
8.578,95incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Alles reeds op maat voorgezaagd, snel op te bouwen

 • Mooi glad geschaafd Douglas hout

 • Inclusief bouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen

 • Geen rekenwerk

 • Dakbedekking en fundering bijbestellen

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Product type
Overkapping
Offerte knop
Ja
Kleur
Zwart
Breedte
690 cm
Diepte
395 cm
Hoogte
348 cm

Overkapping Zadeldak Hamar L type 7 Douglas Geschaafd 690 x 395 x 348 cm - Zwarte Wanden

Op zoek naar een luxe en ca. 7 meter brede overkapping met zadeldak, dichte wanden en tuinberging van Douglas? Deze moderne Hamar L type 7 Douglas overkapping van 690 x 395 x 348 cm met zadeldak bestaat uit A-kwaliteit gedroogd en kernvrij geschaafd Douglas hout. Deze moderne Douglas overkapping wordt standaard geleverd met dichte potdekselwanden, tuinberging inclusief uitzetraam en dubbele deur en 70 cm hoge verandahekken (3 stuks) van Douglas. Met deze fraaie en luxe overkapping en tuinberging combinatie heeft u niet alleen vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap u kunt ook heerlijk genieten van het buitenleven en van uw tuin.

Verder kijken: overkapping ca 7 meter breed

Afmetingen

Overkapping Hamar L type 7 van ca. 7 x 4 meter met zadeldak van geschaafd Douglas hout wordt geleverd als houtpakket waarbij alles op maat is gezaagd. Kortom, deze royale en luxe geschaafd Douglas overkapping waarbij alles reeds op maat is voorgezaagd is snel op te bouwen en ideaal voor de handige doe-het-zelver.

De diepte van dit schitterende buitenverblijf met zadeldak is 3.95 meter, de breedte is 6.9 meter en de hoogte is 3.48 meter. De achterwand is voorzien van zwarte potdekselwanden van vurenhout. Deze houtsoort heeft namelijk geen last van harsuittreding. De tuinberging is 198 cm breed en 298 cm diep. De overkapping is ca. 4 meter breed en 3 meter diep. Deze luxe overkapping heeft sterke verbindingen en wordt geleverd inclusief schuine schoren. De voetprint van de staanders van deze fraaie Douglas overkapping met zadeldak is 652 x 327 cm. De vrije doorgangsmaat in het midden van de voorkant van deze overkapping tussen de staanders bedraagd 198 cm.

Voor tussen de staanders aan de zijkant (2 stuks) en de voorkant (1 stuks) worden fraaie verandahekken van Douglas met een hoogte van 70 cm meegeleverd. Deze moderne ballustradehkken geven deze Overkapping Hamar L type 7 van tuindeco een modern karakter. De 3 stuks verandahekken worden geleverd exclusief afdeklatten, deze zijn desgewenst los bij te bestellen. Kijk hiervoor onder bijbehorende artikelen wanneer u deze wilt meebestellen.

De tuinbering van Hamar L type 7 kan bestaat uit zwarte potdekselwanden en wordt geleverd met dubbele deur en enkel raam van onbehandeld vuren hout, inclusief stelkozijnen. Het meegeleverde uitzetraam is 77 cm breed en 112 cm hoog. Het raam wordt door de roeden in 9 rechthoekige vakken verdeeld. Het raam kan naar buiten toe open worden gedraaid. De dubbele deur met raam is opgedeeld door roeden. Deze dubbele tuinhuis deur wordt compleet geleverd inclusief kozijn, cilinderslot en glaswerk.

Let op! Voor een meerprijs kunnen de dubbele deur en enkele raam inclusief stelkozijen ook geleverd worden in Douglas hout (onbehandeld). Kijk bij de extra opties wanneer u de deuren en raam wilt meebestellen in Douglas hout.

Dit zeer complete Douglas bouwpakket bestaat uit 9 stuks voorgeboorde en voorgezaagde 14.5 x 14.5 cm geschaafde staanders, schoren, 4.5 x 14.5 cm balken, 18 mm dikte veer en groef dakplanken inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal.

Dakbedekking

Het zadeldak van de overkapping bestaat uit 18 mm dikte geschaafd mes en groef dakrabat. Overkapping Hamar L type 7 wordt standaard zonder dakbedekking geleverd voor het zadeldak. Bij overkapping Hamar L van Tuindeco is dakbedekking als extra optie bij te bestellen. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit Dakshingles in diverse kleuren en stijlen, Dakpan-profielplaten of Aquapan dakplaten (lichtgewicht). Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseert om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbekking (sterk aanbevolen). Deze overkapping Hamar heeft een stevige constructie en is geschikt om te bedekken met keramieken of gebruikte dakpannen.

Als uitbreiding van het zadeldak kunt u ook als extra optie diverse dakgootsets bijbebestellen voor een goede afwatering van het hemelwater. Kies bijvoorbeeld uit Dakgootset Kunststof 100mm breed in de kleur Antraciet of voor Dakgootset Verzinkt van 125mm breed.

Tips

Monteer de 9 overkappingstaanders altijd op betonpoeren en vul deze poeren aan met snelbeton (1 zak beton per betonpoer). Betonpoeren zijn in diverse soorten ook als extra optie hier bij te bestellen. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om een recht model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden waarop u de dichte wanden plaatst. Kies ook uit hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt in combinatie met de diverse beschikbare betonpoeren.

Behandel de Douglas palen en dak met onze superdekkende beits voor een langere levensduur en vertraging van het grijs worden.

Is dit bergingsgedeelte te klein voor u? Wij voeren een ruim assortiment zelfs met dubbelle bergingsruimtes.