Saunahuisje vurenhout 240x400x216 cm oval sauna Tuindeco

Productnummer: DE913   |   Stijlvol saunahuisje in barrelvorm   |   Compleet geleverd met binnen- en buitenbankjes

€ 3774,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Saunahuisje vurenhout 240x400x216 cm oval sauna Tuindeco

  • Voorzien van twee ruimtes
  • Gemaakt van Europees vurenhout
  • Compleet geleverd met binnen- en buitenbanken en tafels
  • inclusief dakshingles, houten vloer en fundering
  • Kachel en afvoer zijn niet inbegrepen

Saunahuisje vurenhout 240x400x216 cm oval sauna Tuindeco

Wilt u de meest ontspannen luxueuze saunabeleving gewoon bij u thuis? Dan is dit ovalen saunahuis de ideale keuze! Deze oval sauna is zeer luxe uitgerust. Zo heeft het saunahuis twee kamers voor een warme en een koele ruimte. Daarbij is het voorzien van banken en tafels aan de binnen- en buitenkant om uw saunabezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Met een breedte van liefst 4 meter kan de sauna met meerdere personen tegelijk gedeeld worden. Heeft u een camping of B&B? Dan is deze vurenhouten oval sauna een ideale toevoeging voor een nog uniekere klantbeleving.

Saunabarrel eigenschappen

Deze saunabarrel is gemaakt van onbewerkt vurenhout met een wanddikte van 28/42mm. Met de juiste behandeling gaat dit hout jarenlang mee. Met een nokhoogte van 215cm en een breedte van 400cm is het saunahuisje geschikt om in te staan en uitgebreid in te liggen. De sauna is voorzien van een deur met een hoogte van 170 centimeter en heeft twee enkelglas ramen waarvan 1 te openen is. 

Wat wordt bij het saunahuisje geleverd?

Standaard wordt de Oval sauna voorzien van twee vurenhouten bankjes en een tafel voor de binnenkant. Voor een ontspannen ervaring na het saunabezoek is de sauna buiten eveneens voorzien van twee zittingen en een tafel. De zwarte dakshingles, houten vloer en fundering en bevestigingsmaterialen zijn ook bij de prijs inbegrepen. Over afwatering hoeft u zich geen zorgen te maken. De ovalen vorm zorgt voor een natuurlijke afvloeing van het water waardoor er geen dakgoot of waterafvoer hoeft te worden geplaatst. 

Welke saunakachel heb ik nodig?

Er zijn twee gangbare methodes om uw oval sauna te verwarmen. Namelijk; houtgestookt en elektrisch gestookt. De keuze tussen deze verwarmingsmethoden is zowel persoonlijk, als afhankelijk van de plaatsing van de sauna. De kachels bieden we uiteraard aan in ons assortiment. Om de juiste keuze hiervoor te maken helpen we u graag op weg.

Houtkachel voor sauna’s
Vaak kiest men voor een houtkachel voor de meest natuurlijke sauna-ervaring. Het voordeel van een houtkachel is dat deze een natuurlijke stralingswarmte geeft en een traditionele scandinavische beleving geeft. Wanneer u kiest voor een houtkachel heeft u een afvoerpijp nodig. 

Elektrische kachel voor sauna’s
Kiest u voor een elektrische kachel, dan hoeft u geen afvoerpijp aan te schaffen. Wel is het van belang dat er een stroomtoevoer aanwezig is. Bij sommige elektrische kachels is krachtstroom nodig. Over het algemeen zijn elektrische kachels eenvoudiger te bedienen. Daarnaast zorgt de temperatuurregeling voor een instelbare minimum- en maximumtemperatuur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Oval Sauna sfeer Saunahuisje vurenhout 240x400x216 cm oval sauna Tuindeco met binnen- en buitenbankjes   |   Stijlvol saunahuisje in barrelvorm   |   Compleet geleverd met binnen- en buitenbankjes Ruim op voorraad
€ 3774,95 per stuk incl. btw