Saunahuisje vurenhout 215x400cm saunabarrel Tuindeco

Productnummer: DE912   |   Stijlvol saunahuisje in barrelvorm   |   Compleet geleverd met binnen- en buitenbankjes

€ 3898,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Saunahuisje vurenhout 215x400cm saunabarrel Tuindeco

  • Een lengte van liefst 400cm
  • Gemaakt van Europees vurenhout
  • Compleet geleverd met binnen- en buitenbanken
  • inclusief dakshingles, houten vloer en fundering
  • Kachel en afvoer zijn niet inbegrepen

Saunahuisje vurenhout 215x400cm saunabarrel Tuindeco

Houdt u van wellness en heeft u een grote vriendenkring met wie u die ervaring wilt delen? Dan is deze saunabarrel met een lengte van liefst 4 meter de ideale keuze! Met een diameter van 215 centimeter is dit de grootste saunabarrel in ons assortiment. Dankzij de tussenrruimte heeft u de mogelijkheid om tussendoor af te koelen. Even geen zin in mensen om u heen? Sluit u dan lekker af in deze zeer ruime saunabarrel en geniet van de rust. Wanneer u beschikt over een B&B of een minicamping is de saunabarrel een fraaie toevoeging waar uw klanten van onder de indruk zullen zijn. 

Saunabarrel eigenschappen

Deze saunabarrel is gemaakt van onbewerkt vurenhout met een wanddikte van 28/42mm. Met de juiste behandeling gaat dit hout jarenlang mee. Met een nokhoogte en diameter van 215cm en een lengte van 400cm is het saunahuisje geschikt om in te staan en geschikt voor 6 personen. De sauna is voorzien van een deur met een hoogte van 170 centimeter en heeft drie enkelglas ramen waarvan 1 te openen is. 

Wat wordt bij het saunahuisje geleverd?

Standaard wordt de saunabarrel geleverd met twee Espen saunabanken voor de binnenkant. Voor een ontspannen ervaring na het saunabezoek is de sauna eveneens voorzien van twee vurenhouten buitenbankjes. De zwarte dakshingles, houten vloer en fundering en bevestigingsmaterialen zijn ook bij de prijs inbegrepen. Over afwatering hoeft u zich geen zorgen te maken. De ronde vorm zorgt voor een natuurlijke afvloeing van het water waardoor er geen dakgoot of waterafvoer hoeft te worden geplaatst. Met behulp van de vuurvaste plaat kan een saunakachel eenvoudig geplaatst worden.

Welke saunakachel heb ik nodig?

Er zijn twee gangbare methodes om uw saunabarrel te verwarmen. Namelijk; houtgestookt en elektrisch gestookt. De keuze tussen deze verwarmingsmethoden is zowel persoonlijk, als afhankelijk van de plaatsing van de sauna. De kachels bieden we uiteraard aan in ons assortiment. Om de juiste keuze hiervoor te maken helpen we u graag op weg.

Houtkachel voor sauna’s
Vaak kiest men voor een houtkachel voor de meest natuurlijke sauna-ervaring. Het voordeel van een houtkachel is dat deze een natuurlijke stralingswarmte geeft en een traditionele scandinavische beleving geeft. Wanneer u kiest voor een houtkachel heeft u een afvoerpijp nodig. 

Elektrische kachel voor sauna’s
Kiest u voor een elektrische kachel, dan hoeft u geen afvoerpijp aan te schaffen. Wel is het van belang dat er een stroomtoevoer aanwezig is. Bij sommige elektrische kachels is krachtstroom nodig. Over het algemeen zijn elektrische kachels eenvoudiger te bedienen. Daarnaast zorgt de temperatuurregeling voor een instelbare minimum- en maximumtemperatuur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten Saunabarrel Large Saunahuisje vurenhout 215x400cm saunabarrel Tuindeco met binnen- en buitenbankjes   |   Stijlvol saunahuisje in barrelvorm   |   Compleet geleverd met binnen- en buitenbankjes Ruim op voorraad
€ 3898,95 per stuk incl. btw