Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 25 x 3 cm verzoet

Productnummer: EX5001372   |   Luxe natuurstenen vijverrand   |   Ook geschikt voor het afwerken van stapelblokken

€ 42,95 € 34,95 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 25 x 3 cm verzoet

  • Luxe vijverrand van natuursteen
  • Zeer hard steen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Vorstbestendig

Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 25 x 3 cm verzoet

Koop de Siam Bluestone vijverrand 100 x 25 x 3 cm verzoet van Excluton nu online bij ons. Wij bieden u deze veelzijdige vijverrand aan in verschillende afmetingen, altijd iets passends voor u. Deze vijverrand is niet geschikt voor de oprit, maar staat prachtig in uw tuin. Gemaakt van Chinees hardsteen welke populair door zijn prijs/kwaliteit verhouding. De Siam Bluestone heeft zijn naam te danken aan de blauwe tint die hij krijgt bij de afwerking.

Wat maakt Siam Bluestone bijzonder?

De steen is verzoet, houdt in dat hij heel fijn is gepolijst waardoor de oppervlakte helemaal glad en krasvrij is. Door deze verfijnde afwerking glanst de steen ook een beetje en krijgt het een luxe uitstraling. De Siam Bluestone is een moderne strakke tegels welke zorgt voor een eigentijdse stijl in uw tuin. Zoals de naam al aangeeft worden deze randen veel gebruikt als afdekking van vijverranden. Door de hoge dichtheid van de steen kan groene aanslag zich niet hechten. Hierdoor zullen mossen en algen vanuit uw vijver zich dus ook niet kunnen verspreiden. Maar deze randen zijn ook zeer geschikt als zwembadrand en om muurtjes of borders van stapelblokken mooi af te werken. U kunt hier zelfs leuke extra zitplekken van maken. 

Maak uw tuin compleet

Bestel deze luxe vijverranden vandaag nog en krijg ze binnen enkele werkdagen geleverd! Maak uw bestelling compleet met onze prachtige keramische tegels of onze luxe natuursteen tegels. Geef uw tuin de finishing touch met ons grind/split.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siam Bluestone vijverrand natuursteen Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 25 x 3 cm verzoet   |   Luxe natuurstenen vijverrand   |   Ook geschikt voor het afwerken van stapelblokken
€ 42,95 € 34,95 Per stuk incl. BTW