Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 15 x 3 cm verzoet

Productnummer: EX3221   |   Gepolijst   |   Luxe blauwe gloed

€ 21,25 € 19,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 15 x 3 cm verzoet

De Siam Bluestone vijverrand van Excluton is een multifunctionele steen voor uw tuin. Niet alleen kunt u deze rand gebruiken als prachtige afwerking voor uw vijver, ook als rand voor uw zwembad is deze rand zeer geschikt. Daarnaast kunt u deze randen ook gebruiken om een luxe bovenlaag voor uw muurtje of border te creëeren die ook als zitplek kan dienen! Dit geeft uw stapelblokken net een beetje meer luxe. 

Voordelen van Siam Bluestone

Deze vijverrand is gemaakt van Chinees hardsteen wat Siam Bluestone wordt genoemd. Deze naam heeft dit type natuursteen te danken aan het feit dat dit type steen een blauwe gloed heeft. Deze steen is verzoet wat inhoudt dat hij heel fijn gepolijst is. Hierdoor is de oppervlakte helemaal glad en krasvrij. Door deze fijne afwerking heeft de steen een lichte glans wat een mooi resultaat geeft. Door zijn hoge dichtheid kan groene aanslag zich vrijwel niet hechten aan de steen. Dit zorgt er ook voor dat mossen en algen vanuit uw vijver zich niet verder verspereiden. 

Vind alles voor een luxe tuin

Wij verkopen de Siam Bluestone vijverrand in verschillende maten. We bieden ook hoekstukken aan. Bekijk hier het volledige aanbod Siam Bluestone van Excluton. Daarnaast bieden wij ook een breed assortiment keramsiche tegels, natuursteen tegels en grind/split. Met deze producten geeft u uw tuin een echte luxe uitstraling en geniet u van de beste kwaliteit!

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siam Bluestone vijverrand natuursteen Siam Bluestone vijverrand natuursteen 100 x 15 x 3 cm verzoet   |   Gepolijst   |   Luxe blauwe gloed Op voorraad
€ 21,25 € 19,95 Per stuk incl. BTW