Steeds meer mensen ontdekken de glad geschaafde steigerplanken. Deze zijn niet ruw en splintervrij, ideaal voor meubels maken of een zandbak timmeren. Ook heeft geschaafd steigerhout meestal licht afgeronde hoekjes, wat ze een luxe uitstraling geeft. Zeker voor het maken van tuinmeubelen en interieurbetimmeringen zijn deze fraaie planken een uitkomst. Kies bij houthandel Gadero uit Lariks Douglas, Siberisch hout en blank vurengeschaafd in 28x190 mm dikte. Lengtes variëren van 3 tot 5 meter. Gadero bezorgt geschaafde steigerplanken overal in Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Waarborg condities. Bekijk hier alle steigerplanken die wij verkopen.

Luxe meubels bouwen

De trend van ruw oud grijze steigerhouten planken verschuift steeds meer naar hoogwaardige houtsoorten als Lariks Douglas en Siberisch hout. Lariks Douglas staat bekend om zijn warme kleur en is heel geschikt voor een mooie tuintafel of robuuste boekenkast. Siberisch Lariks is niet te vergelijken in kleur of duurzaamheid met Lariks Douglas. Siberisch Lariks heeft een meer gele kleur dan het typische roze van Lariks Douglas. Daarnaast is het vele malen duurzamer. Daarom maakt u van deze houtsoort hele luxe tuinmeubels met een lange levensduur of een robuuste vlonder. Kies bij het maken van een loungeset, tuintafel, hout kerstboom of ander meubel bij voorkeur voor gedroogd en glad geschaafd hout. Dit splintert niet. 

Gedroogd en glad geschaafd

Glad geschaafde en gedroogde steigerplanken hebben een hoop voordelen. Zo zijn de planken splintervrij, wat ze erg geschikt maakt voor meubels of vlonders. Daarnaast geeft het glad geschaafde uiterlijk deze planken een luxe uitstraling. Ook zijn deze steigerplanken gedroogd. Hierdoor heeft u minder last werking en harsvorming. Met deze glad geschaafde steigerplanken maakt u heel eenvoudig een fraai tafelblad of robuuste tuinbank. Om de levensduur van deze steigerplanken te verlengen en vergrijzing van het hout tegen te gaan kunt u ze behandelen met beits.

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode