Logo Gadero
service

Embadecor transparante blokhut beits Zilvergrijs 2,5 liter

Productnummer
DE15114
Transparante beits
Zilvergrijs
embadecor_zilvergrijs
Per stuk

76,95

incl. BTW

98 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen verkleuring en aantasting

  • Waterafstotende beits

  • Geschikt voor alle houtsoorten

  • kan ook als basislaag gebruikt worden voor dekkende beits grijs / antraciet

Specificaties

Kleur
Grijs

Embadecor transparante blokhut beits Zilvergrijs 2,5 liter

Voor de beste bescherming van uw tuinverblijf adviseren wij behandeling met blokhut beits. Deze houtbeits Zilvergrijs geeft uw tuinverblijf een langere levensduur en een mooie zilvergrijze afwerking. Deze beits bevat een bestandsdeel dat zorgt dat het hout niet snel verkleurt. De beits wordt geleverd in een pot van 2,5 liter. Bij enkelzijdig aanbrengen kunt u met deze 2,5 liter pot circa 15 m2 bedekken. Wilt u weten hoeveel blikken beits u nodig heeft voor een specifieke Tuindeco blokhut? Kijk dan in de tekst van de betreffende blokhut op onze website.

Deze transparante zilvergrijze kunt u ook als basislaag gebruiken voor dekende grijs / antraciet.

Weerbestendig

Tuinhuis en blokhut beits Zilvergrijs gaat aantasting van het hout tegen en het maakt het hout waterafstotend. De beits bladdert niet en is UV-stabiel. Deze beits is erg geschikt om geïmpregneerd hout mee te behandelen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende kleuren beits van met elkaar te mengen. Zo kunt u zelf de beste kleur voor uw tuinhuis samenstellen. Zo beschermt u uw tuinhuis tegen alle weersomstandigheden.

Behandelen

Voor het aanbrengen van de beits kunt u het beste kiezen voor een kwast, blokkwast of kleine vachtroller. Om ervoor te zorgen dat de hele plank weerbestendig is kunt u bij het behandelen het beste de veer en groef ook meenemen. Zo voorkomt u ook dat er kleurverschil te zien is als het hout uitzet of krimpt. Als de blokhut geplaatst is heeft u niet meer de mogelijkheid om de veer en groef te behandelen. U kunt het blokhutprofiel daarom het beste voor montage beitsen. Voor het beste resultaat kunt u de planken het beste behandelen in een droge ruimte. Zo hoeft u niet bang te zijn dat het blokhutprofiel uitzet en kan de transparante beits Zilvergrijs zich goed hechten.

Beschermen

De transparante beits Zilvergrijs van kunt u het beste in dunne lagen aanbrengen. Zo kunt u de planken beter van twee dunne lagen beits voorzien, dan één dikke laag. Zo krijgt u een egaler en mooier eindresultaat. Daarnaast zorgt het ervoor dat het blokhutprofiel beter te plaatsen is. Door een dikke laag beits kan het voorkomen dat de veer en groef moeizamer in elkaar schuiven. Als u de planken behandeld heeft moeten ze drogen. Dit kunt u het beste doen door ze liggend te stapelen, met een dun latje ertussen. Als de blokhut eenmaal gemonteerd is heeft u de mogelijkheid om hem nogmaals te behandelen. Hiermee zorgt u voor een extra laag bescherming.

Wij adviseren om deze transparante beits van te gebruiken als onderlaag en vervolgens behandel je het hout met een dekkende beits, zie bijbehorende producten rechts.

Wilt u losse blikken beits bestellen zonder hout of andere grote items? Neem dan contact met ons op voor goedkopere verzending volgens ons pallet tarief.