Blokhut Sanstrov met veranda 380 x 320 + 270 x 270 cm

Zeer ruim tuinhuis geleverd met dakshingles en deuren + ramen

€ 2298,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 2298,95Dit product
€ 2298,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Sanstrov met veranda 380 x 320 + 270 x 270 cm

  • Inclusief dakshingles
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Gratis thuisbezorgd
  • Ruime overkapping
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11162
Afmetingen:
380 x 320 + 270 x 270 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
4.5 cm
Nokhoogte:
270 cm
Deurhoogte:
190 cm
Ramen:
3
Dakbedekking:
Dakshingles
Materiaal:
Onbehandeld Vuren
Breedte:
380 cm
Diepte:
320 + 270 cm

Blokhut Sanstrov met veranda 380 x 320 + 270 x 270 cm

Blokhut Sanstrov met wanddikte 45 mm leveren wij nu met enkel glas, 30m2 dakshingles en gratis bezorging! Deze zeer ruime blokhut Sanstrov van het merk Tuindeco is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Ook is er een groot gedeelte waar u samen met een groep kunt zitten. Zeer geschikt voor meerdere banken. Overdag geniet u van de schaduw van de blokhut met grote luifel.

Afmetingen

De maten van de gehele blokhut met overkapping 590x380 cm. De afmetingen van de berging zijn 380x300 cm. De luifel als overkapping zorgt voor 290 cm extra diepte, waar u gezellig beschut kunt zitten op de zomeravonden. De deuren zijn inclusief kozijn 159x188 cm en worden inclusief enkel glas en cillinderslot geleverd. De ramen aan de voorzijde zijn vast en hebben de maat 40x188 cm inclusief kozijn. Het raam aan de zijkant is te openen en heeft de maat 68x85 cm inclusief kozijn. Wordt geleverd met vaste roedes voor de deuren en ramen. Het zijraam is zowel links als rechts te plaatsen. De blokhut heeft een nokhoogte van 270 cm. De funderingsmaat van het grote tuinhuis is 360x570 cm. De blokhutprofielen zijn maar liefst 45 mm dik!

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.  

Verduurzaming

Wij kunnen uw blokhut groen, bruin en grijs impregneren voor een langere levensduur. Door ons laten impregneren wordt sterk aanbevolen door ons. De levertijd voor impregneren is 3 weken. U houdt niet van groen geïmpregneerd? Ontdek dan ons unieke grijs impregneren. Uw blokhut Sanstrov krijgt dan een moderne en stoere steigerhout uitstraling. Impregneren beschermt uw blokhut tegen schimmels en andere aantastingen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Markku in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Sanstrov. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.  

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Inbegrepen

Bij de blokhut met overkapping ontvangt u standaard 30 m2 dakshingles recht. Bij de deuren wordt hang- en sluitwerk en cillinderslot meegeleverd. De blokhut Sanstrov wordt gratis bij u geleverd. 

Ook vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan betontegels, sierbestrating, ophoogzand en opsluitbanden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
blokhut sanstrov Blokhut Sanstrov met veranda 380 x 320 + 270 x 270 cm Zeer ruim tuinhuis geleverd met dakshingles en deuren + ramen Ruim op voorraad
€ 2298,95 per stuk incl. BTW