Wovar Zelf-tappende schroef 4.2 x 32 mm

Productnummer: DE-42-320

Voor- en nadelen van Wovar Zelf-tappende schroef 4.2 x 32 mm

  • Voor monteren planken op deurframes en tussendragers polycarbonaat
  • Van verzinkt staal, dus extra sterk
  • met handige boorpunt
  • Zelftappers van A-merk Wovar

Wovar Zelf-tappende schroef 4.2 x 32 mm

Deze zelf-tappende schroef 4.2 x 32 mm van Wovar wordt standaard geleverd in een doosje van 200 stuks. Gebruik deze zelftappende schroeven onder andere voor het bevestigen van planken op onze ijzeren zelfbouw frames. Wij bij het gebruik van zelftapschroeven altijd voor te boren. Daarnaast kunt u deze zelftappende gebruiken voor het monteren van polycarbonaat tussendragers en zijdragers op uw houten onderbalken. Plaats dan om de 40 cm een zelftappende schroef. 

Gaat u houten planken op metalen frames schroeven om bijvoorbeeld een tuindeur op maat te maken? Zorg dan voor iets ruimer voorboren van het hardhout of zachthout. Zo kan het hout zijn werking kwijt en krijgt u geen problemen met knappende schroeven of bolstaande planken. 

Let op, u heeft een krachtige boormachine nodig om deze schroeven in uw stalen deur frame te monteren. 1mm voorboren in het staal is vaak handig, zo heeft uw zelftappende schroef sneller de juiste richting, maar nooit te ver voorboren. Bij het vastschroeven van zelftappers op metaal nooit te lang doordraaien. De schroef verliest dan zijn grip.

Deze zelftappers zijn van A-merk Wovar en breken dus niet zomaar.

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zelf-tapper Schroef Verzinkt 4.2 x 32 mm - Doosje 200 stuks Zelf-tappende schroef 4.2 x 32 mm Doosje 200 stuks met boorpunt Op voorraad
€ 9,25 Doos 200 stuks incl. BTW