Logo Gadero
service

Barbecue tafels

Met een kant en klare barbecue tafel hoeft u niet meer te slepen met uw barbecue. Met onze luxe houten BBQ tafels kunt u meteen aanschuiven en beginnen met het grillen van vlees, vis en groente. Ontdek ons luxe segment barbecue tafels en geniet van het gemak van online bestellen. Bekijk tevens onze houten tafels voor buiten en binnen.

Met een barbecuetafel is de barbeque fraai verwerkt in de tafel zelf. De barbecue tafels zijn zowel op gas als op kolen verkrijgbaar.

Luxe terras maken

Wilt u een luxe terras maken voor barbecue tafel. Kies dan voor hout of steen. Zo hebben wij hardhouten vlonderplanken met antislip ribbels of glad geschaad. Ook abbeystones stenen in XXL of wildverband zijn zeer geschikt voor een speels terras. Of kies voor een betonnen vloer van betontegels in 50x50 of 60x60 cm in de populaire kleure grijs of zwart. Wie echt een luxe terras wil, gaat voor keramische terrastegels. Keramiek tegels voor buiten zijn kleurvast, kleurrijk, keihard en werkelijk schitterend. Nu ook in houtmotief en antraciet grijs.