Betonklinkers zijn relatief grote stenen die men doorgaans bij bedrijven en zwaardere terreinen aantreft. Betonklinkers hebben doorgaans een afstandhouder zodat zware druk beter opgevangen kan worden. Ook hebben BKK stenen een schuin vellingskantje. 

Afåmetingen BKK stenen

De betonklinkers, ook wel BKK of BSS stenen genoemd, hebben als kenmerk dat deze een standaard afmeting van 10,5x21x8cm hebben. Het formaat van de betonklinker is dus nagenoeg het dubbele van de alom bekende waalformaat. Deze relatief grote stenen worden veel gebruikt bij bedrijfsterreinen. 

Toepassingen betonklinkers

De betonklinker is een veel gebruikte en functionele bestrating die een zware belasting aankan. De betonklinkers zijn makkelijk aan te leggen. Door de dikte van de klinkers zijn ze zeer duurzaam en geschikt voor het bestraten van alle oppervlaktes. Deze vorm van bestrating wordt vooral veel gebruikt bij bedrijfsterreinen waar een zwaardere belasting op het terrein plaatsvindt.

Soorten BKK

De standaard kleur van de steen is grijs maar de klinkers zijn ook in andere kleuren te verkrijgen. De betonklinkers zijn er ook in de getrommelde (kunstmatig verouderde) variant.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode