Logo Gadero
service
Blog

Aftellen naar kerst

Gadero logo
Geschreven doorLisanne

Voor u het weet is het zo ver: Kerst! De voorbereidingen voor kerst zijn altijd een leuke bezigheid. Denk aan het uitzoeken welke kerstboom u in huis wil en het nadenken over andere versieringen. Ook bent u natuurlijk al bezig met hoe u uw bedrijfruimte wil versieren. Geeft u nog een kerstborrel voor uw medewerkers organiseren en heeft u al aan het kerstpakket gedacht? In deze blog leest u alle tips voor een goede voorbereiding op de kerstdagen! Bovendien tellen we met u af tot kerst, zodat u op tijd begint met de voorbereidingen. 

kerst bij gadero kerstbomen thuisbezorgd

1. Kies uw kerstboom

Gaat u dit jaar voor een echte, een houten of kunstkerstboom? Dit jaar is er schaarste op de markt, iedereen smacht naar samen kerst vieren. Onze versieringen zijn uitbundiger dan ooit, maar door Covid is er een algehele schaarste in de grondstoffen markt. Leveringen zijn vertraagd door de hoge transportkosten en drukte op de vaarroutes.

Ons advies is daarom bestel op tijd, reserveer nu alvast uw kerstboom. Bij uw echte kerstboom kiest u bovendien nu alvast een leverdag. Op die dag hoeft u niet perse thuis te zijn, onze bezorgers rijden die dagen van 7 uur 's ochtends tot 23 uur 's avonds om de kerstbomen bij u thuis te bezorgen.

Gadero Christmas 2020 Breukelen

2. Kerstversieringen 

Elk jaar na de kerst worden versieringen keurig opgeborgen voor het volgende jaar. Oma's kerstballen hangen prachtig in de kerstboom. Maar is het niet eens tijd voor wat nieuwe versiering? Plastic kerstballen hadden altijd een goedkope uitstraling, niet iets wat men vond passen bij kerst.

Tegenwoordig zijn onbreekbare kerstballen van kunststof verkrijgbaar in prachtige designs en verschillende kleuren. Het voordeel van deze ballen is dat u ze gerust kunt gebruiken met jonge kinderen, huisdieren of op de werkvloer. 

3. Kerstboom op het werk

Uw werknemers verdienen ook een kerstboom op de wekvloer. Ruimtegebrek is geen excuus meer met de omgekeerde kerstboom Leiden of Guirlande Groningen of Haarlem. Met deze speciale kerstitems versiert u elk hoekje op kantoor of in uw showroom of restaurant.  

Notenkrakers

4. Kerstpakket

Bedrijven steken veel tijd en energie in leuke kerstpakketten, maar zoveel mensen zoveel wensen. U kunt het niet iedereen naar het zin maken. Laat daarom uw werknemer zelf het kerstpakket uitkiezen. Bij Gadero laat u uw werknemer een kerstboom uitkiezen als kerstpakket. Thuisbezorgd en eventueel met versieringen erbij. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op voor advies. Mail naar kerst@gadero.nl en wij helpen u graag verder! Lees ook onze blog over een kerstboom als kerstpakket voor meer informatie.

5. Notenkrakers

Met een notenkraker voor de deur maakt u van uw entree een echte eye-catcher. Deze levensgrote notenkrakers zorgen gegarandeerd voor een fotomoment voor de deur. Ideaal om klanten naar uw winkel toe te trekken deze kerst. In het assortiment van Gadero vindt u verschillende grote notenkrakers, zodat er altijd een variant is die bij uw bedrijf past. Bestel de notenkrakers bijvoorbeeld met een extra grote kerstboom, om direct uw hele bedrijf in kerstsfeer te krijgen.  

Kortom bij Gadero vindt u alles om van het aankomende kerstseizoen een succes te maken. Bestel bij ons echte kerstbomenkunstkerstbomen of een kerstboom van hout. Bovendien hebben we alle kerstdecoratie om de eerder genoemde bomen én uw bedrijf te versieren. 

Gerelateerde blogs van Gadero