Logo Gadero
service

Luxe Borderrand Corten Staal 10 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel

Productnummer
GY7507
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
Flexibele borderranden
cortenstaal_rand_100mm
straightcurve_flexible_01
fl100

40,95

incl. BTW

32 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
220 cm
Hoogte
10 cm
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Designlook van corten staal 10 cm hoog

  • Met geliefde roestbruine kleur (binnen 6 weken)

  • Als kantopsluiting voor gazon of border, ook voor ronde vormen

  • Goede afwatering en daardoor langere levensduur

Specificaties

Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Lengte
220 cm
Dikte
1,6 cm
Hoogte
10 cm

Luxe Borderrand Corten Staal 10 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel

Met deze 10 x 220 cm borderranden van cortenstaal kunt u alle kanten op. Maak bijvoorbeeld een mooi kronkelpad door de tuin, een border of een strakke afscheiding. Door de flexibele natuur van dit materiaal maakt u zowel rechte borders als afscheidingen met lichte rondingen en bochten erin. Met een border kantopsluiting van cortenstaal maakt u eenvoudig een kantopsluiting voor uw gazon of een scheiding tussen grind, houtsnippers ect. Combineer deze gazonranden bijvoorbeeld met ons split of grind. Ook is het ideaal om een lage border voor planten te maken. Cortenstaal is populair door de lange levensduur en de mooie roestbruine kleur. Deze karakteristieke kleur ziet u na ongeveer 6 weken verschijnen.

Flexibele borderrand Cortenstaal

Deze borderrand is 100 mm hoog en 220 cm lang. Deze borderranden zijn buigzaam. Het is dan ook mogelijk om rondingen of bochten en hoeken met deze borderranden te maken. Zo creëert u met deze borderranden speelse lijnen in uw tuin. Deze design randen hebben voorgeboorde gaten, waardoor u ze eenvoudig monteert. Om meerdere randen aan elkaar vast te maken gebruikt u de meegeleverde verbindingsplaten. Gebruikt zelftappende schroeven (niet meegeleverd) om het geheel aan elkaar vast te maken. Deze borderranden zijn voorzien van ronde ‘schouders’, wat ervoor zorgt dat het water er makkelijk vanaf loopt. Dit komt de levensduur van deze borderranden ten goede. Uw border is zo stevig als de ondergrond. Een goed dicht zandbed is dus van belang, anders kan uw border gaan verzakken of verschuiven.

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om de mooie uitstraling. Veel klanten zijn fan van de roestbruine kleur. Dit laagje roest ontstaat omdat cortenstaal is uitgerust met een legering die gaat oxideren als het in contact komt met de buitenlucht. In plaats van het materiaal kwetsbaar maken, zoals meestal het geval is met roest, beschermt deze laag het staal juist. Hierdoor heeft corten staal een lange levensduur. Bij levering hebben deze borderranden een zwarte kleur, maar deze verkleurt in ongeveer 6 weken naar het bekende roestbruin.

Bij Gadero krijgt u 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie.

Bijbehorend bij dit product