Logo Gadero
service

Luxe Corten Staal Hoekstuk 24 cm hoog

Productnummer
GY7505
Inclusief koppelstukken en popnagels
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
corten_staal_hoek_24cm_hoog
hoekstuk_cortenstaal_roestkleur_1_1
corten_staal_hoek_1_1
borderrand_cortenstaal_3

54,75

incl. BTW

5 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemaakt van duurzaam Corten Staal

  • Binnen 6 weken mooie roestkleur

  • Voor een verhoogde border of unieke plantenbak

  • Combineer met ander hoekstukken of rechte borderranden

  • Alleen voor onze luxe lijn

Specificaties

Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Dikte
0,15 cm

Luxe Corten Staal Hoekstuk 24 cm hoog

U maakt uw luxe borderranden compleet met deze 24 cm hoge hoekstukken van A-kwaliteit corten staal. Deze hoekstukken passen mooi bij borderkanten van hetzelfde materiaal en zorgen ervoor dat u makkelijk een hoek in uw border maakt. Corten staal is product met een echte design uitstraling en u ziet het dan ook veel terug als borderrand bij een gazon, verhoogde border, oprit of tuinpad. Daarnaast kunt u met deze 0.15 x 24 x 25 cm hoekstukken ook een bloembak op maat maken. Combineer daarvoor meerdere hoekstukken of hoekstukken met rechte stukken voor bijvoorbeeld een boombak.

Let op deze hoekstukken van 24 cm hoog passen alleen bij onze luxe lijn, zie bijbehorende producten.

Stevige hoeken

Met deze hoekstukken van cortenstaal maakt u een volledige border. Deze hoekstukken zijn 24 cm hoog, aan beide zijden 25 cm breed en 1.5 mm dik. U monteert deze hoeken aan rechte stukken cortenstaal om een lange border te maken. Deze rechte hoeken zorgen voor een strakke afwerking en geven uw borden een mooie uitstraling. Deze corten staal hoekstukken werken op elk type ondergrond en zijn samen met rechte stukken corten staal te gebruiken.

Monteren zonder schroeven

Om deze hoekstukken aan elkaar of aan rechte stukken te verbinden heeft u geen schroeven nodig. Deze cortenstaal ijzeren hoeken zijn voorzien van voorgeboorde gaten, zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Het monteren van deze hoekstukken is heel eenvoudig. U zet de hoek op de juiste plaats neer en plaatst u de volgende hoek of het rechte stuk hier zo dicht mogelijk tegen aan. Met het verbindingsstuk maakt u de twee delen vervolgens aan elkaar vast. Hier gebruikt u bijvoorbeeld popnagels voor. Het benodigde bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Corten staal met lange levensduur

Corten staal is zeer duurzaam materiaal. Het staat bekend om zijn roestbruine kleur. Dit materiaal, ook wel kortenstaal genoemd, bevat een legering die gaat oxideren als het in contact komt met de buitenlucht. Deze buitenste laag beschermt het staal, waardoor het veel langer mee gaat. U krijgt deze hoeken geleverd met een zwarte kleur, die zal na ongeveer 6 weken verdwijnen. Dan komt de mooie roestkleur van deze randen naar voren. Deze bruine kleur geeft uw borderranden een prachtige uitstraling.

Bij Gadero krijgt u 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie.