Logo Gadero
service

Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Productnummer
GY7502
Inclusief grondpennen en koppelstukken
Volledige roestkleur na slechts 6 weken!
borderrand_cortenstaal_15cm_flexibel_sfeer
cortenstaal_border_150mm
borderrand_cortenstaal_150mm_flexibel_sfeer
borderrand_cortenstaal_3
borderrand_corten_staal
cortenstaal_borderrand_15cm
corten_staal_border_rand
borderrand_staal
platte_grondpen_cortenstaal_borderrand_15cm
Per stuk

45,95

incl. BTW

40 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Lengte
220 cm
Hoogte
15 cm
Materiaalsoort
Cortenstaal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Hoogwaardig staal met speciale corten staal behandeling

  • Mooie, oude look (Binnen 6 weken roestkleur)

  • Voor opsluiten grind of voor verhoogde border maken

  • Met pennen en verbindingmogelijkheden

  • Alleen in de aangegeven maat bij ons te koop

  • Te bevestigen met zelftapschroeven met L-vormige hoekjes of koppelplaten

Specificaties

Gewicht
7,35 kg
Materiaalsoort
Cortenstaal
Materiaal
Corten staal
Kleur
Antraciet
Lengte
220 cm
Dikte
1,6 mm
Hoogte
15 cm

Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Zeer complete set borderranden van A-kwaliteit Cortenstaal van 15 cm hoog, 2,20 meter lang en maarliefst 1,6 mm dik nu hier te koop! Deze perkranden hebben een afmeting van 0,16 x 15 x 220 cm en hebben een strakke uitvoering. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van zowel rechte als ronde borderranden voor uw gazon, bestrating, split en grind of een verhoogde border. Hoogteverschillen worden namelijk zeer gemakkelijk opgevangen. Daarnaast is dit een ideale oplossing voor vijverranden, opritten en tuinpaden. Ook voor beton en asfalt is dit dé afscheidingsmethode.

Flexibele borderrand

Dit product is zeer populair bij hoveniers, aannemers en architecten. De voordelen van deze luxe borderrand is dat er snel en makkelijk curves zijn te vormen. Het materiaal is namelijk relatief flxibel en met de hand in iedere gewenste hoek te buiten. Daarnaast zijn er perfect strakke lijnen te creeëren, werkt het voor elk type ondergrond en zorgt het voor een strakke en mooi uitziende afwerking.

Schroefloos te monteren

Deze A-kwaliteit Cortenstaal ijzeren kantafsluiting strips zijn geheel zonder piketpalen en schroefloos te monteren. U hoeft zelfs niet eens te boren dankzij de slimme vorm en meegeleverde pennen. De stalen randen zijn eenvoudig aan elkaar te monteren door middel van gaatjes en popnagels die al voorgeboord en bevestigd zijn aan de uiteinden van de randen.

De verbindings- en verankeringsmethode zorgt ervoor dat de borderrand gemakkelijk te installeren valt. Per stuk van 220cm worden 3 verbindingspennen geleverd en de "koppelstukken" zijn al bevestigd, u kunt middel zelftappende schroefen (niet meegeleverd) in de gaatjes te plaatsen en vast te zetten. Dit zorgt voor gemakkelijk hanteerbare borderranden, waarbij een kleine correctie weinig gevolgen heeft voor de tijd die u kwijt bent. Ook kunt u met zelftappende schroeven van 6,5 mm lengte de strips met elkaar verbinden.

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om zijn roestkleurig bruin. Dit heeft te maken heeft te maken met het feit dat deze legering, wanneer het in contact komt met de buitenlucht, gaat oxideren aan de buitenkant. Onze borderranden worden dus met een speciale zwarte coating geleverd en na slechts 6 weken is deze zwarte kleur verdwenen waardoor de randen een prachtige roestkleurige uitstraling hebben. Dit zorgt ervoor dat dit product erg duurzaam is!

Wij leveren uitsluitend 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie. Let op, Cortenstaal is heel iets anders dan blank staal, blank staal roest binnen een jaar weg.

Bijbehorend bij dit product