Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Productnummer: GY7502 Inclusief grondpennen, koppelstukken en 2 popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken!

€ 59,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

  • Hoogwaardig staal met speciale corten staal behandeling
  • Mooie, oude look (Binnen 6 weken roestkleur)
  • Voor opsluiten grind of voor verhoogde border maken
  • Met pennen en verbindingmogelijkheden
  • Alleen in de aangegeven maat bij ons te koop
  • Alleen te bevestigen met popnagels en een blindklinktang (popnagels meegeleverd) of met zelftapschroeven met L-vormige hoekjes of koppelplaten

Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen

Zeer complete set borderranden van A-kwaliteit Cortenstaal van 15 cm hoog, 2,20 meter lang en maarliefst 1,6 mm dik nu hier te koop! Deze perkranden hebben een afmeting van 0,16 x 15 x 220 cm en hebben een strakke uitvoering. Ze zijn zeer geschikt voor het maken van zowel rechte als ronde borderranden voor uw gazon, bestrating, split en grind of een verhoogde border. Hoogteverschillen worden namelijk zeer gemakkelijk opgevangen. Daarnaast is dit een ideale oplossing voor vijverranden, opritten en tuinpaden. Ook voor beton en asfalt is dit dé afscheidingsmethode. 

Flexibele borderrand

Dit product is zeer populair bij hoveniers, aannemers en architecten. De voordelen van deze luxe borderrand is dat er snel en makkelijk curves zijn te vormen. Het materiaal is namelijk relatief flxibel en met de hand in iedere gewenste hoek te buiten. Daarnaast zijn er perfect strakke lijnen te creeëren, werkt het voor elk type ondergrond en zorgt het voor een strakke en mooi uitziende afwerking.

Schroefloos te monteren

Deze A-kwaliteit Cortenstaal ijzeren kantafsluiting strips zijn geheel zonder piketpalen en schroefloos te monteren. U hoeft zelfs niet eens te boren dankzij de slimme vorm en meegeleverde pennen. De stalen randen zijn eenvoudig aan elkaar te monteren door middel van gaatjes en popnagels die al voorgeboord en bevestigd zijn aan de uiteinden van de randen. De popnagels (2 stuks per rand meegeleverd) worden vastgezet met een blindklinktang (niet meegeleverd). Ook met zelftappende schroeven en verbindingshoekjes en koppelstukken te connecten.

De verbindings- en verankeringsmethode zorgt ervoor dat de borderrand gemakkelijk te installeren valt. Per stuk van 220cm worden 3 verbindingspennen geleverd en de "koppelstukken" zijn al bevestigd, u hoeft de klinknagels enkel in de gaatjes te plaatsen en met een tang vast te zetten (popnagelen). Dit zorgt voor gemakkelijk hanteerbare borderranden, waarbij een kleine correctie weinig gevolgen heeft voor de tijd die u kwijt bent. Ook kunt u met zelftappende schroeven van 6,5 mm lengte de strips met elkaar verbinden. 

Duurzaam Corten staal

Corten staal, ook wel kortenstaal genoemd, staat bekend om zijn roestkleurig bruin. Dit heeft te maken heeft te maken met het feit dat deze legering, wanneer het in contact komt met de buitenlucht, gaat oxideren aan de buitenkant. Onze borderranden worden dus met een speciale zwarte coating geleverd en na slechts 6 weken is deze zwarte kleur verdwenen waardoor de randen een prachtige roestkleurige uitstraling hebben. Dit zorgt ervoor dat dit product erg duurzaam is!

Wij leveren uitsluitend 100% echt cortenstaal met 5 jaar garantie. Let op, Cortenstaal is heel iets anders dan blank staal, blank staal roest binnen een jaar weg.


Vragen & antwoorden over dit product

15 cm: is dat de totale hoogte, dus incl. grondankers, of is dat alleen de hoogte van de rand?

De hoogte van de van de rand is 15 cm. De hoogte van het grondanker is 35 cm en deze is 4 cm breed.

Vraagje over de kortenstaal borderranden. Moet je deze voor het bestraten aanbrengen of kan erna ook ? En hoe maak je hoeken van 90graden ? Graag hoor ik van jullie

Dit kan ook er na. U kunt het materiaal buigen of slijpen en haaks op elkaar zetten. 

Ik wil 4 vierkanten van 1x1x1x1m maken . Kan ik dat ook zo bestellen en zo ja wat zijn de kosten ?

De borderranden zijn helaas alleen verkrijgbaar per 250 cm. U kunt deze wel zelf slijpen naar wenselijke afmeting. 

Beste, Ik moet een hoogte hebben van 20 cm zijn deze ook te verkrijgen? Het gaat om de corten-staal opsluitingen. Zoja wat zijn de kosten hiervan per lopende meter compleet met bevestiging. vriendelijke groet, Rob Rosier.

Deze verkopen wij helaas niet. Wij verkopen enkel een borderrand van 15 cm hoog.

Ik wil een stuk korten staal hebben in een U vorm 63 x63 x 63 cm en 33 cm hoog. Wat gaat dat bij u kosten

Wij hebben alleen deze maat border strips beschikbaar.

Wil van de zomer een border maken van 4meter lang en 2 meter breed met een kantopsluiting van cortenstaal Hoe kort ik uw strips in en hoe maak ik de hoekverbinding?

U kunt de strips doorslijpen met een slijptol. Op de hoeken kunt u een L-vormige verbindingshoekjes op de achterzijde plaatsen. De meegeleverde pennen houden de strips verder op hun plek. 

De borderplanken heb ik ontvangen maar zijn staalkleurig, hoe zit dat?

Deze cortenstaal borderstrips zullen na contact met condens snel de typische, roestige look krijgen. Dit is een proces van enkele maanden. Dankzij de speciale behandeling van dit metaal, zullen deze ijzeren borderranden niet wegroesten! (Pas op met aanbieders die nep cortenstaal leveren, die wel na enkele jaren is vergaan!)

Hoe bevestig je je rand? Er staat dat er pennetjes worden meegeleverd, moet je die als tentharingen in de grond slaan?

Ja het lijken op haringen inderdaad. Deze pennen gaan door de gaatjes (zie afbeeldingen) en dan staat uw rand stevig. Geen boormachine nodig dus.

Kan deze borderscheiding ook worden geleverd in een grotere hoogte bv 20cm (omdat bij het leggen er ook nog eens 5 a cm afgaat aan de bestrating kant). In dat geval houd je maar weinig hoogte over.

Alleen in deze hoogte van 15 cm beschikbaar. Kijk onder muurelementen voor betonnen borders of bestel een 2x20 mm beschoeiingsplank als borderverhoging.

Hoe maak ik een hoek van 90 graden

Indien nodig doorzagen en piketten in de hoek plaatsen.

Hoe koppel je de cortenstaal aan elkaar want ik wil 48 m1 lengte maken en aan elkaar koppelen

koppelklemmetjes worden standaard meegeleverd.

Blijven deze randen ook op veen Liggen? Een professioneel aangelegd pad veert nu en heeft kuilen

Ik zou dan extra ondersteunen met piketpalen 6x6x100 cm bijvoorbeeld en vastmaken met slotbouten m8x80mm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Flexibel Borderrand Cortenstaal 15 cm Hoog Flexibel Sfeer Luxe Borderrand Corten Staal 15 cm hoog, 220 cm lang, 1.6 mm dik - Flexibel - Inclusief 3 pennen Inclusief grondpennen, koppelstukken en 2 popnagels   |   Volledige roestkleur na slechts 6 weken! Op voorraad
€ 59,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt