Nu 10% korting op alle sierbestrating Klik hier voor meer info

Dikformaat klinkers

terrastegels leggen tips Wilt u bestrating kopen voor uw oprit? Deze dikformaat stenen zijn net een slag groter dan waaltjes en zeer geschikt voor opritten. Kies bij Gadero uit diverse diktes en kleuren dikformaat betonklinkers. De betonnen dikformaat stenen zijn 6,8 cm breed en 21 cm lang. Kies uit kleuren als antraciet, zwart, rood en variatietinten. Voor een oprit raden wij aan de 7 cm dikte dikformaat stenen te kopen. Voeg ook gelijk zand en opsluitbanden toe aan uw bestelling. Bekijk ook onze pagina waaltjes, deze zijn een slag smaller dan dikformaat stenen.

Tip

Als u kiest voor beton, raden wij u aan om te kiezen voor GeoKlinkers. Dit zijn qua prijs-kwaliteitverhouding hele goede betonklinkers die dankzij een speciale beschermlaag heel weinig onderhoud nodig hebben en erg duurzaam zijn. 

Wilt u vakkundig een oprit leggen? Raadpleeg dan onze montagetips met advies en tips voor het aanleggen van fraaie opritten met dikformaat waaltjes of andere opritstenen.

Voor wie regelmatig met zwaardere auto's parkeert op de oprit, zijn dikformaat klinkers zeer geschikt. De dikformaat stenen kenmerken zich door het net iets dikkere formaat dan de traditionele waaltjes. Lees onderstaand voor meer informatie over dikformaat stenen.

Afmetingen dikformaat waaltjes

De strakke (ongetrommelde) dikformaat stenen zijn verkrijgbaar in de maat 20 x 6,8 x 6 cm, de getrommelde dikformaat bestrating komen we tegen in de maat 21 x 6,8 x 7 cm en de natuursteen variant zijn verkrijgbaar in de maat 20 x 6,5 x 6,5 cm.

Toepassingen

De dikformaat bestrating is iets groter en steviger dan de waaltjes. Hierdoor is de dikformaat zeer geschikt voor het maken van een oprit. Voor het maken van een oprit raden wij altijd aan om stenen van minimaal 7cm dik te gebruiken. De stenen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van paden of een terras. Voor opritten en bedrijfsterreinen waar vrachtwagens en dergelijke komen adviseren we H-profiel of betonklinkers (bkk) stenen te gebruiken.

Soorten

U kunt kiezen uit strakke of getrommelde dikformaat sierbestrating. De getrommelde dikformaat bestrating is machinaal verouderd. Hierdoor zijn de randjes beschadigd en dit geeft een sierlijk sfeervolle uitstraling. Met de strakke dikformaat bestrating creëert u een strakke moderne tuin.

Bezorging

Vul uw winkelwagen direct met alle toebehoren zoals zand, opsluitbanden en voegmiddel. We bezorgen uw complete bestelling binnen 7 werkdagen in Nederland en België.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode