Logo Gadero
service

Dikformaat klinkers

Wilt u bestrating kopen voor uw oprit en heeft u interesse in dikformaat klinkers? Deze dikformaat stenen zijn net een slag groter dikker en sterker dan de klassieke waalformaat tegel. Dikformaat klinkers zijn daarom zeer geschikt voor opritten.

Dikformaat klinkers

Kies bij Gadero uit diverse diktes en kleuren dikformaat klinkers. De dikformaat klinkers hebben meestal een afmeting van 6,8 cm breed en 21 cm lang. Kies uit kleuren als antraciet, zwart, rood en variatie kleuren. Voor een oprit raden wij aan de 7 cm dikte dikformaat stenen te kopen. Dikformaat klinkers zijn ideaal voor uw oprit, maar ook voor uw terras. De (vaak) gebakken klinkers zijn beton gemaakt en veelzijdig, u kunt zelf kiezen hoe u de dikformaat klinkers van beton gebruikt. Leg de dikformaat klinkers bijvoorbeeld naast uw keramische tegels voor een fraai effect.

Wilt u vakkundig een oprit leggen van dikformaat sierbestrating? Raadpleeg dan onze montagetips met advies en tips voor het aanleggen van fraaie opritten met dikformaat sierbestrating of andere opritstenen.

Voor wie regelmatig met zwaardere auto's parkeert op de oprit, zijn dikformaat klinkers zeer geschikt en een echte aanrader. De dikformaat klinkers kenmerken zich door het net iets dikkere formaat dan de traditionele waaltjes. Lees onderstaand voor meer informatie over dikformaat stenen.

Aanrader dikformaat

Als u kiest voor dikformaat beton, raden wij u aan om te kiezen voor de dikformaat GeoKlinkers. Dit zijn qua prijs-kwaliteitverhouding hele goede dikformaat, beton gemaakt klinkers die dankzij een speciale beschermlaag veel minder onderhoud nodig hebben dan andere beton producten.

Afmetingen dikformaat klinkers

De strakke (ongetrommelde) betonnen dikformaat producten zijn onder andere verkrijgbaar in de maat 20 x 6,8 x 6 cm, de getrommelde dikformaat bestrating komen we tegen in de maat 21 x 6,8 x 7 cm en de natuursteen variant zijn verkrijgbaar in de maat 20 x 6,5 x 6,5 cm.

Toepassingen dikformaat klinkers

De dikformaat bestrating is iets groter en steviger dan de klassieke waaltjes. Hierdoor is de dikformaat nog beter geschikt voor het maken van een oprit. Voor het maken van een oprit raden wij altijd aan om stenen van minimaal 7cm dik te gebruiken. De stenen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van paden of een terras. Voor opritten en bedrijfsterreinen waar vrachtwagens en dergelijke komen adviseren we H-profiel of betonklinkers (bkk) stenen te gebruiken.

Soorten dikformaat klinkers

U kunt kiezen uit strakke of getrommelde dikformaat sierbestrating. De getrommelde dikformaat bestrating is machinaal verouderd. Hierdoor zijn de randjes beschadigd en dit geeft een sierlijk sfeervolle uitstraling. Met de klassieke maten dikformaat bestrating creëert u een strakke moderne tuin.

Bezorging dikformaat sierbestrating

Vul uw winkelwagen direct met alle toebehoren voor uw dikformaat klinkers zoals zand, opsluitbanden en voeg zand. We bezorgen uw complete bestelling met dikformaat klinkers binnen 7 werkdagen in Nederland, België en meer.