Logo Gadero
service

Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Blanke wanden

Productnummer
DE12056
Hoogte 2,62 meter
15x15 cm dikte staanders
Met wanden en schoren
i_overkapping_ommen_dhz_lariks_dougles_1_jpg
i_zelfbouw_lariks_douglas_overkapping_blank_300x400cm_png
i_overkapping_plat_dak_tekening_png
i_type_ommen_png
i_dak_overkapping_ommen_1_jpg
i_groendak_overkapping_ommen_jpg
Per stuk,vanaf

1.437,45

incl. BTW

Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
300 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
262 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
1.437,45incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Gratis bezorging in Nederland en Vlaanderen

 • A-kwaliteit Lariks Douglas hout

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en tekening geleverd

 • Tevens met zwarte wanden leverbaar

 • U zaagt zelf alles op maat, dit kost meer tijd dan onze voorgezaagde modellen

 • Vergt enige kluservaring ondanks meegeleverde tekening

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Blank
Breedte
400 cm
Diepte
300 cm
Hoogte
262 cm

Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Blanke wanden

U zoekt een goedkope overkapping van 4 bij 3 meter van Lariks Douglas hout?

Deze terrasoverkapping met plat dak van Lariks Dougals hout is groot genoeg voor een ruime >tuintafel voor 4-6 personen of een uitgebreide loungeset. U wilt voor een lage prijs een luxe lariks douglas houten overkapping met plat dak bouwen in uw tuin? Met dit houtpakket maakt u zelf een terrasoverkapping van 3 meter diep en 4 meter breed met plat dak. Dit zeer complete doe het zelf bouwpakket bestaat uit fijnbezaagd, versgezaagd dus ongedroogd lariks / douglas hout en 3 dichte wanden. Deze set wordt geleverd met heldere tekening, schroeven en bevestigingsmaterialen. Deze doe het zelf bouw overkapping Ommen van Lariks Douglas hout behoort tot onze hardlopers vanwege de afmetingen en de lage prijs. Wel dient u de houtdelen nog zelf op maat te zagen. Dus enige kluservaring vereist.

Doe het zelf pakket

Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk is, is dit houtpakket voor een 400 cm breed bij 300 cm diepe overkapping een ideale uitkomst. Te meer, u een geheel op maat overkapping kan bouwen. Schroeven en tekeningen worden meegeleverd. Dit houtbouw pakket is voor de klusser met enige kluservaring. Zorg altijd voor 100% haakse hoeken en een 100% waterpas ondervloer. Plaats de staanders op betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wanddelen bij voorkeur op betonbanden. Behandel de blanke wanden, balken en palen met transparante beits, bestel 3 blikken 2.5 liter mee.

Dakbedekking

Doe-het-zelf overkapping Ommen wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen).

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Afmetingen DHZ Overkapping Ommen

De 4 robuuste fijnbezaagde staanders van deze 300x400 cm houten overkapping zijn 150 x 150 mm van formaat.

Deze luxe overkapping wordt geleverd met alle afgebeelde wanden in blanke hout kleur gemaakt van potdekselplanken. Verder bestaat deze overkapping uit een het dak van luxe veer en groef planken (dit geeft uw buitenverblijf een veel luxere uitstraling dan osb plaatmateriaal!), 5x15 cm dakbalken, boeidelen en robuuste 15x15 cm palen met schoren. Ook alle bevestigingsmaterialen en tekening zit bij de prijs in.

Alle lariks douglas staanders, balken, schoren, wanden zijn van onbehandeld, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, A kwaliteit en kernvrij lariks douglas hout. Enige ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van dit doe het zelf pakket overkapping. Dit is een ongezaagd pakket zonder schroefgaten voor een hele aantrekkelijke prijs.

Extra opties bij te bestellen:

 • betonpoeren voor staanders en betonbanden voor zijwanden

 • epdm rubberfolie (duurzamer) of Easy-roofing dakbedekking

 • een dakdoorvoer

 • daktrimset

 • buitenvloer van betontegels of keramische terrastegels of een houten vloer van vlonderplanken

Gaat u in uw DHZ overkapping Ommen een houten vloer leggen? Kies dan voor een andere houtsoort dan Lariks Douglas, bijvoorbeeld bankirai hardhout of geïmpregneerd grenen. Dit steekt mooi af bij uw wanden en dak. Anders krijgt u teveel in één kleur.

Voor maatwerk overkappingen van lariks douglas hout, bekijk ons handige stappenplan >overkapping maken met plat dak. Deze overkapping van Lariks Douglas hout is ook verkrijgbaar met zwarte wanden.

Vergelijkbare modelen zijn de >Bastenaken en de >Monne. Tevens is overkapping >Ommen met zwarte wanden verkrijgbaar.

Verder zoeken naar een moderne >overkapping 4x3 meter is niet nodig. Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x3, Blokhut 4x3, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Toch liever maatwerk?

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze >klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Maak zelf een overdekte veranda of overkapping van >Lariks Douglas palen of >Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens een houten palen fundering of stenen ondervloer als fundering toe en ontdek onze >dakbedekkingen.