Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Zwarte wanden

Productnummer: DE12057 | Doe het zelf pakket   |   Met schoren   |   Zwarte wanden

€ 1.536,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 32,66 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Daktrim
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
 • € 1.536,95 Standaardproduct Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Zwarte wanden
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Zwarte wanden

 • Inclusief schroevenpakket
 • A-kwaliteit hout
 • Robuuste uitstraling
 • U zaagt zelf alles op maat
 • Voor de handige klusser

Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Zwarte wanden

Dit is DHZ overkapping Ommen. Verder zoeken naar een moderne overkapping 4x3 meter is niet nodig. Deze terrasoverkapping met plat dak van Lariks Dougals hout is groot genoeg voor een ruime tuintafel voor 4-6 personen of een uitgebreide loungeset. U wilt voor een lage prijs een luxe lariks douglas houten overkapping met plat dak bouwen in uw tuin? Met dit houtpakket maakt u zelf een terrasoverkapping van 3 meter breed en 4 meter diep met plat dak. Dit zeer complete doe het zelf bouwpakket bestaat uit fijnbezaagd, versgezaagd dus ongedroogd lariks / douglas hout en 3 dichte wanden. Deze set wordt geleverd met heldere tekening, schroeven en bevestigingsmaterialen.

Heeft u haast en wenst u deze overkapping met spoed te ontvangen? Kies dan voor de Blokhutdirect variant van de overkapping Ommen zwart, leverbaar binnen 48 uur binnen Nederland en België.

Doe het zelf pakket Ommen

Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk is, is dit houtpakket voor een 400 cm breed bij 300 cm diepe overkapping een ideale uitkomst. Te meer, u een geheel op maat overkapping kan bouwen. Schroeven en tekeningen worden meegeleverd. Dit houtbouw pakket is voor de klusser met enige kluservaring, u zal namelijk alle houtdelen nog zelf op maat moeten zagen aan de hand van de meegeleverde bouwtekening. Wilt u dit niet? Kies dan voor onze voorgezaagde modellen Oslo of Bergen.

Zorg altijd voor 100% haakse hoeken en een 100% waterpas ondervloer. Plaats de staanders op betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wanddelen bij voorkeur op betonbanden. Behandel de wanden, balken en palen met Maxrelease transparante beits, bestel 3 blikken 2.5 liter mee.

Dakbedekking

Doe-het-zelf Blokhut Leuven wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kunt u dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). 

EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. Voor de afwerking van EPDM ofwel Easyroofing kunt u tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antractiet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Afmetingen

De 4 robuuste fijnbezaagde staanders van deze 300x400 cm houten overkapping zijn 150 x 150 mm van formaat.

Deze luxe overkapping wordt geleverd met alle afgebeelde wanden in zwarte hout kleur gemaakt van 19.5 cm potdekselplanken. Verder bestaat deze overkapping uit een dak van veer en groef planken (dit geeft uw buitenverblijf een veel luxere uitstraling dan osb plaatmateriaal!), 5x15 cm dakbalken, boeidelen en robuuste 15x15 cm palen met schoren. Ook alle bevestigingsmaterialen en tekening zit bij de prijs in.

Alle lariks douglas staanders, balken, schoren, wanden zijn van onbehandeld, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, A kwaliteit en kernvrij lariks douglas hout. Enige ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van dit doe het zelf pakket overkapping. Dit is een ongezaagd pakket zonder schroefgaten voor een hele aantrekkelijke prijs.

Extra opties bij te bestellen:

 • betonpoeren voor staanders en betonbanden voor zijwanden
 • epdm rubberfolie (duurzamer) of Easy-roofing dakbedekking
 • een dakdoorvoer
 • daktrimset

Voor maatwerk overkappingen van lariks douglas hout, bekijk ons handige stappenplan overkapping maken met plat dak. Deze overkapping van Lariks Douglas hout is ook verkrijgbaar met blanke wanden.

Vergelijkbare modelen zijn de Bastenaken en de Monne. Tevens is overkapping Ommen met blanke wanden verkrijgbaar.

Dit product valt onder de categorie: Overkapping 4x3, Blokhut 4x3, Overkappingen Lariks Douglas bezaagd

Liever een maatwerk overkapping plaatsen? Bekijk onze klustips overkapping bouwen met stappenplannen en 3d-tekeningen. Ook handig voor een terrasoverkapping op maat is onze rekentool. Maak hiermee een overdekte veranda of overkapping van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Voeg tevens dakbedekking toe.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zwarte wanden Overkapping Ommen Lariks Douglas 300 x 400 cm Zwarte Wanden Overkapping Ommen Lariks Douglas 400 x 300 cm - Zwarte wanden | Doe het zelf pakket   |   Met schoren   |   Zwarte wanden Op voorraad
€ 1.536,95 Per stuk incl. BTW