Logo Gadero
inspiratieservice

Overkapping Nijverdal Douglas 900 x 410 x 262 cm - Zwarte wanden

Productnummer
DE12063
Met berging en veranda hek
Voorzien van luxe zwarte wanden
overkapping_nijverdal_direct_zwarte_wanden_2
zelfbouw_lariks_douglas_overkapping_blank_900x410cm_met_berging_tekening
type_nijverdal_1
OverkappingNijverdalZwarteWandenSfeerfoto
OverkappingNijverdalZwarteWanden
overkapping_nijverdal
doe_het_zelf_overkapping_nijverdal
Per stuk,vanaf

4.889,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.629,73 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 116,32 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
3 tot 4 weken
Details
Diepte
410 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
262 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
4.889,25incl. BTW
3 tot 4 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Van uitstekende kwaliteit Douglas hout

 • Inclusief montagehandleiding en bevestigingsmateriaal

 • Met luxe zwarte wanden

 • Overkapping met berging en veranda hek

 • Alles dient nog op maat gezaagd en voorgeboord te worden

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Kleur
Zwart
Breedte
900 cm
Diepte
410 cm
Hoogte
262 cm
Te bezichtigen in
Groningen

Overkapping Nijverdal Douglas 900 x 410 x 262 cm - Zwarte wanden

Ben je op zoek naar een mooie Douglas overkapping met luxe zwarte wanden en berging? Dan is deze doe-het-zelf overkapping Nijverdal een uitstekende keuze. Deze overkapping heeft een afmeting van 900 x 410 x 262 cm. Het bouwpakket bestaat uit fijn bezaagd Douglas hout en zwart gespoten dichte wanden van potdekselplanken. Dit doe-het-zelf bouwpakket is uitstekend geschikt voor de handige klusser.

Afmetingen

Overkapping Nijverdal is 900 cm breed, 410 cm diep en heeft een nokhoogte van 262 cm. Het buitenverblijf wordt geleverd met 15 x 15 cm staanders, 5 x 15 cm liggers, schoren, ringbalken, 2,5 x 25 cm boeiblanken, montagehandleiding en bevestigingsmateriaal. Deze luxe overkapping met zwarte wanden wordt geleverd inclusief balustrade en zwart gespoten Zweeds rabat voor de dichte wanden. Overkapping Nijverdal wordt geleverd als doe-het-zelf bouwpakket en dient vooraf nog op maat gezaagd te worden. Dit buitenverblijf is dus voor de handige klusser.

Dakbedekking

De overkapping Nijverdal wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie kan je dakbedekking in de vorm van EPDM of Easyroofing zelfklevende dakfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Easyroofing aluminium dakbedekking heeft enkele voordelen, het is zelfklevend dus eenvoudig en snel aan te leggen. EPDM is duurzaam rubber folie materiaal (duurzamer dan dakleer en easyroofing) en is eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde contactlijm. Voor de afwerking van EPDM of Easyroofing kan je tevens complete daktrimsets meebestellen in Aluminium en Antraciet. Kijk voor het bestellen van dakbedekking en daktrimsets bij de extra opties. Let op! Bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee.

Alle staanders, balken, planken en schoren zijn ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, A kwaliteit en kernvrij Douglas hout. Enige ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van doe-het-zelf pakket overkapping. Kortom, dit is een ongezaagd pakket zonder schroefgaten voor een hele aantrekkelijke prijs.

Montage tips

Plaats de staanders op betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wand delen bij voorkeur op betonbanden. Deze beide items zitten niet bij de prijs. Kies bij voorkeur rechte betonpoeren, daar kan je direct een betonband van 6x20x100 cm op aansluiten.

Behandel de blanke delen met onze superdekkende transparante tuinbeits voor een langere levensduur van het hout. Ons advies is 2 blikken mee te bestellen voor optimale bescherming.

Goede ventilatie van de berging is erg belangrijk. Wij raden aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in de berging.

Douglas hout

Douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame houtsoorten. Het heeft een warme uitstraling en is mooi van kleur en structuur. Douglas is onbehandeld ingedeeld in duurzaamheidsklasse 3-4 met stoere uitstraling. Op den duur krijgt het een verweerde uitstraling en zal het vergrijzen. Plaats onbehandeld Douglas nooit direct in de grond, plaats de staanders dus altijd op betonpoeren en de wanden op betonbanden. Ons advies is bovendien om het hout altijd te behandelen voor een langere levensduur.

Fundering en vloer

Zorg er altijd voor dat je een 100% waterpas fundering plaatst, dit voorkomt verzakking, scheuren en scheeftrekken van de overkapping. Plaats de staanders op betonpoeren en vul deze voor extra stevigheid aan met snelcement. Plaats tevens de wanden op betonbanden.

Bekleed het terras deel bijvoorbeeld met populaire abbeystones, luxe keramische tegels of betontegels voor een modern terras. Tevens kan je houten of composiet terrasplanken onder de overkapping leggen.

Bijbehorend bij dit product