Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Eikenhouten tuinmeubelen

Als u op zoek bent naar tuinmeubelen met een traditionele uitstraling, dan kunt u kiezen voor Eikenhout. Deze houtsoort is zeer duurzaam en uiterst geschikt voor verschillende toepassingen in de tuin. Zo kunt u Eiken bijvoorbeeld gebruiken om zelf een tafel mee te maken. Daarnaast is deze veelzijdige houtsoort geschikt voor veel verschillende tuinmeubels. Ook heeft Gadero veel kant-en-klare meubelen in het assortiment. Deze krijgt u thuis geleverd als bouwpakket en eenvoudig en snel in elkaar kunt zetten.

Veelzijdig

Eikenhout is goed voor veel verschillende toepassingen in de tuin. Zo vindt u een buitenkeuken met natuursteenwerkblad in het assortiment van Gadero. Als u een beetje handig bent kunt u zelf een tafel voor buiten maken met Eikenhouten planken. Van Eikenhouten stamdelen kunt u een indrukwekkende eettafel voor in de tuin maken. Voor hout met een verhaal kiest u voor Eiken Wagonplanken. Deze planken zijn gebruikt als bodem van treinstellen en hebben daardoor een uniek uiterlijk. Ideaal als u een eettafel wilt maken waar u zeker indruk mee maakt op uw vrienden en familie.

Eikenhout onderhoud

Eikenhout heeft duurzaamheidsklasse 2, wat betekent dat deze houtsoort erg duurzaam is. Zelfs zonder behandeling heeft dit hout in de tuin een levensduur van rond de 20 jaar. Door de lange levensduur is Eikenhout een goed alternatief op tropisch hardhout. Daarnaast maakt dit Eikenhout erg geschikt om tuinmeubelen van te maken. Ook heeft u weinig onderhoud aan Eikenhouten tuinmeubelen. U hoeft niet regelmatig te beitsen of het hout op een andere manier te behandelen. Dit maakt Eikenhout een milieuvriendelijk alternatief op geïmpregneerd tuinhout.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode