Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Grezzo per 1,3 m2

Productnummer: EX70201-Grezzo Gemakkelijk te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border

€ 69,81 Per 1,3m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Grezzo per 1,3 m2

  • Speelse uitstraling door meerdere lengten stenen
  • Prachtig leisteen motief voor natuurlijke look
  • A-kwaliteit stapelblokken
  • Geschikt voor muurtje, border, vijverrand of plantenbak

Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Grezzo per 1,3 m2

Zoekt u een uniek stapelblok voor een verhoogde border in uw tuin? Bekijk dan eens de Rock Walling leisteen motief Grezzo van Excluton. Wat deze blokken zo uniek maakt, is dat een laag bestaat uit verschillende formaten stenen. Deze kunt u naar eigen inzicht verwerken zodat u een echte eyecatcher in uw tuin heeft. Een laag heeft een totaal oppervlakte van 1,3 m2 en bestaat uit 24 stenen met de formaten 31,5 cm (8x), 41,5 cm (8x) en 51 cm (8x). 

Waarom muurelementen?

Door muurelementen aan te brengen in uw tuin geeft u deze diepte. U kunt dit doen door ze te verwerken als muur, borderrand, plantenbak of vijverrand. Deze muurelementen zijn strak afgewerkt, maar hebben wel een lichte structuur aan het zicht vlak. De stenen zijn vorstbestendig en eenvoudig aan elkaar te monteren met steenlijm

Wel of geen fundering nodig?

Een fundering is niet nodig tot een hoogte van 50 cm. Wanneer uw bouwwerk toch hoger wordt raden wij u aan een fundering aan te leggen die 2 á 3 keer breder is dan het element en minimaal 60 cm diep. U kunt uw zandbed eventueel vermengen met cement voor nog meer stabiliteit. 

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rock walling grezzo Stapelblokken Rock Walling leisteen motief Grezzo per 1,3 m2 Gemakkelijk te stapelen, maak eenvoudig een verhoogde border Op voorraad
€ 69,81 Per 1,3m2 incl. BTW