Logo Gadero
service

Rechthoekige plantenbak

Heeft u helemaal zin om uw tuin zomerklaar te maken en uw tuin op te fleuren met de leukste planten en bloemen? En bent u nog op zoek naar een plantenbak om alles een plek te geven? Dan ben je bij Gadero aan het juiste adres. We hebben verschillende rechthoekige plantenbakken van verschillende materialen in het assortiment. Bekijk ons assortiment plantenbakken op deze pagina.

Rechthoekige houten plantenbak

Met een houten plantenbak voegt u een mooi natuurlijk accessoire toe aan uw tuin. Bovendien zijn houten plantenbakken zeer duurzaam en goed bestand tegen warmte of kou. De rechthoekige vorm van deze plantenbakken maakt ze geschikt voor veel verschillende toepassingen. Zo kunt u een kleine heg in deze plantenbakken plaatsen of gebruikt u ze als basis voor een klimplant tegen een houten raamwerk. XL rechthoekige plantenbakken zijn leuk voor bomen, bijvoorbeeld als extra schaduwplek of als groene toevoeging voor uw tuin. Hieronder vertellen wij u alles over onze XL ipe hardhouten plantenbakken.

Ook voor andere hardhouten plantenbakken of naaldhouten plantenbakken bent u bij Gadero aan het juiste adres. Wij hebben ook de mogelijkheid om een plantenbak voor u op maat te maken.