Logo Gadero
service

Houten Speeltorens

Wilt u uw houten speeltoren voor uw kinderen kopen? Wij hebben een gevarieerd aanbod veilige speeltoestellen, enkele en dubbele schommeltoestellen, kinderspeelhuisjes en meer speelhuisjes voor buiten van rondhout. Bestel uw speeltoren met afdakje en trap of luxe speeltoestel goedkoop online en profiteer van onze snelle leveringen.

Maak uw bestelling compleet met rubber tegels voor een veilige speelomgeving. Kies uit houten speeltorens van bekende merken met CE-Keurmerk zoals Swingking en Tuindeco. Bekijk ook de pagina met prefab houten schommels.

Gadero levert naast houten speeltorens ook trendy zandbakken, speelhuisjes en losse schommels. Zelf een schommel maken? Kijk dan ook bij onze schommelpalen. Wij bezorgen onder voordelige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties overal in Nederland en Vlaanderen verantwoorde houten speeltorens en speeltoestellen met schommel en/of glijbaan. 

Houten speeltorens

Ons assortiment groeit met meer en meer houten speeltoestellen. Kies uit een luxe speelhuisje voor buiten, een uitgebreide speeltoren van hout met glijbaan, klimwand en schommels.  Alle toestellen zijn goedgekeurd voor de Nederlandse markt en worden bezorgd binnen enkele werkdagen. Kies uit top merken als Tuindeco en Swingking. Wij bezorgen speeltoestellen zorgvuldig bij u thuis. 

Bent u er nog niet over uit welk speeltoestel bij u past? Lees dan ook onze blog met alle tips voor de aankoop van een speeltoestel.