Logo Gadero
service

Houthandel Alkmaar

Zoekt u een tuinhout leverancier in Alkmaar of omgeving? Bestel al uw benodigdheden bij Gadero en wij bezorgen het bij u thuis! Van De Mare, Oudorp, Daalmeer Koedijk, Overdie, Huiswaard, De Rijp tot aan Schermer. Wij komen iedere week in Alkmaar om hout te bezorgen, van Zuid-Alkmaar, Alkmaar centrum tot West-Alkmaar. Gadero is marktleider in tuinhout en heeft een uitgebreid assortiment schuttingvlondersrabatdelenbeschoeiing en tuinhekken. Daarnaast kunt u bij ons ook kant-en-klare overkappingenblokhutten en zelfs sierbestrating eenvoudig meebestellen! 

Bezorging in Alkmaar

Iedere week rijden wij naar Noord-Holland voor de levering van hout. Hieronder vindt u de leverdag checker om te zien wanneer we bij u in de buurt leveren. Naast onze vaste leverdagen heeft Gadero ook een 48-uurs assortiment. Deze populaire producten worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Voor sierbestrating geldt geen vaste bezorgdag, maar dit wordt veelal binnen vijf werkdagen geleverd. Meer informatie over de levering van uw bestelling vindt u op de bezorgpagina.

Gadero Euvelgunner

Professionele montage in Alkmaar

Wilt u uw klus laten plaatsen door een professionele vakman? Wij hebben jarenlange relaties met montagebedrijven zoals hoveniers, timmermannen en klussenbedrijven. Voor de zakelijke markt bieden wij 5% korting. Neem contact op om hiervan te profiteren!

Heeft u vragen over bezorgen van hout in Alkmaar of andere suggesties voor onze Houthandel Gadero? Bel 050 230.61.51.